Toscanska panzanella
| Tanjika82 je napisal/a: |
| Pozdravljeni! Tudi jaz sem začela malo razmišljat o dopustu, pa me zanima, kakšne imate kaj izkušnje z Grčijo. Midva bi šla namreč na potovanje po grčiji, tako d lahko vidiš veliko stvari in kaj doživiš. Počitnikovanje na enem mestu tudi naju ubija. A se splača it v Grčijo s svojim prevozom, ali je bolje z letalom. Kakšne pa so kaj cene letalskih prevozov v NY? Midva sva bila 2004, pa je blo takrat še kar zasoljeno. Kje pa prespite, ko ste v NY? Midva sva bila v nekem ugodnem hostlu v Brooklynu in nama je bilo zelo všeč, vendar je zdaj zaprt. O, kako bi spet šla tja!!!! Lp Tanjika82 |
Pred 5 leti sva z možem šla v Grčijo z avtom in imava same pozitivne izkušnje. Težave z neprevidnimi vozniki sva imela samo v Solunu.
MIdva sva si na enkrat Kreti sposodila avto in je bilo čisto OK, Enkrat pa scooter, kar je bila dogodivščina ob kateri mi gredo še danes lasje po konci. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aja, pa na "dopust" grem kar v Slovenijo! Ne sicer poleti, ampak mi, ki nimamo več mularije doma ![]()
![]()
gremo lahko kadarkoli na dopust.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Pistacijeve rolice