Jabolčna torta
| Issi je napisal/a: |
| Joj masters, raje zbriši - (spet) se bo usulo pametnjakovičev, ki bodo delali tvojo psihološko analizo od časov ko si bil(a) v plenicah dalje, pa vse do današnjih dni, ko si itak "nesposobno, nesamozavestno, razvajeno bitje", ki pričakuje da bodo drugi naredili tvojo nalogo... ... ...Issi |
| kara je napisal/a: |
| No, pa gremo spet znova! Jaz bom tokrat previdno tiho. Saj se še spomnimo malemame in njene seminarske...Issi , močno se seveda stinjam s teboj.Lep sobotno sneženi pozdrav! kara |
Pa dobro, Issi in kara, kako da človek ne dela vaše " psihološke analize ", kar koli pod tem Issi misli? Zakaj me imaš za pametnjakoviča ( tako se reče zmeraj v negativnem kontestu )? Lepo vas prosim: vtipkajte v google " avtohtone rastline " in " kraški rob ". V prvem primeru pride 15.900 zadetkov, v drugem pa 366.000 . A je za to sploh potrebna kakšna modrost? Vtipkajte iste besede v " najdi.si "! Pa še v kakšen iskalnik.
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Poke skleda z lososom