Krema za brivski aparat

Zanima me, kje bi dobila kremo za v brivski aparat NIVEA FOR MEN - anti-irritation shaving conditioner. Mož je dobil brivski aparat, kjer je bila zraven tudi ta krema, ki ima na vrhu poseben pokrovček da jo stisneš direkt v brivnik. Zanima me kje jo lahko kupim - cena?

zima13

Woman to woman: Lepo nauči svojega moškega, da si SAM kupuje brivsko kozmetiko in deodorante. Oziroma, naj to lekcijo ponovi, ker jo v osnovi zna (ti je ne znaš). Je čisto vzgojno, da ne pozabi, da k hiši ne pride nič samo in da se tudi do smetnjaka samo nič ne odpravi. Drug razlog je v tem, da imajo moški eno svoje issues okoli britja in v osnovi vedo najboljše, kaj za njihovo britje špila in kaj ne. Ni brivski komplet zobna krema, kjer kakšne silne iritacije ne more biti - pri britju je več možnosti, da gre kaj narobe. Hočem reči, ženska mora znati kupiti produkte za britje, ampak naj jih v osnovi izvolijo kupovati kar moški in naj tozadevno skrbijo zase. Tako kot me prvenstveno kupujemo alwayse in lunettice, ampak jih zmorejo v trgovini najti tudi naši moški. Drugače pa imajo ta produkt, ki se dozira v aparat, v hipermarkitih in milerjih in de-emih.., cena je pa okoli 10 EUR ena plastična tuba. Vendelina jr.
v meni najbližjemu dm-ju sem spraševala, pa pravijo da ga nimajo. Zgleda da bo treba v LJ. Hvala zima13

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti