8. jan 2010 11:35
8. jan 2010 11:35
8. jan 2010 11:53
| rimljanka je napisal/a: |
Je Veronika obljubila, da bo takoj, ko pride na radio, poslala MP3, ga bomo tu objavili in naju boste lahko do neskončnosti poslušali. [rumenimak] rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije |
Oooo, Veronika, hvala, hvala, hvala...
![]()
8. jan 2010 12:02
Bravo Rimljanka in Jernej, pa moja pršutova obrana kost tud. Lejla13
8. jan 2010 12:25
Uiii, midve s sodelavko sva tudi slišali... : ) Sem ravno zjutraj o KulSlo pri kofetu govorila, tko da je ona takoj vedela, ko je slišala Jerneja... lidka [sonce]
8. jan 2010 12:31
Jernej je prišel domov, hvala... Nimam kaj, kot priznati, da me trema muči (trema, to je tista psihološka lastnost, ko veš kaj bi vse rad povedal, pol pa v trenutku imaš praznino v glavi in se zaveš da 10000 ljudi posluša tvojo praznino v glavi). Se vidi da sem navajen biti v ozadju, ne v ospredju ![]()
Saj me je Rimljanka skušala potolažiti: Brez skrbi, samo 3x se ti je zataknilo. Pa sem ji rekel: To je res, ampak imel sem pa samo tri vprašanja ![]()
Kakorkoli, bo drugič upam manj zatikanja... ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. jan 2010 12:37
Jaz pa sem do zdaj čakala.... nič se ni slišalo...
Najprej, da pohvalim napovedovalca, saj sta to čakala
jaz imam tak glas, ko pojem![]()
Jernej je bil sramežljiv in premalo govoril, podšefica pa...poklicna deformacija
, človek bi
te poslušal ure in ure, obvladaš bravo!
Ampak res sem si vzela preveč ur fraj...
!
Čestitam obema, prav lepo sta se obnašala!![]()
![]()
8. jan 2010 12:37
Ok, tudi jaz sem zamudila :( Kdaj bo že prišel tisti link, da nastavim ušesa? Lp od R.
8. jan 2010 12:38
...................pa noben ni omenil, da vsak lahko odpre temo, kako porabiti beljake.
.
A ja, drugač: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
8. jan 2010 13:12
Bravo Rimi. in Jernej ![]()
![]()
. Žal, nisem uspela poslušat. Bravo naša Kulinarika.
Pozdravček!
8. jan 2010 13:19
Tule je že posnetek, kogar zanima, zaenkrat ga je treba zvleči do da ga Media Player predvaja, ni "streaming"
http://www.kulinarika.net/priznanja.asp
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Malinini razpokančki