Ja, jaz pa bi dala tole temo med večno mlade, ker je zelo zanimiva
Denimo, da lahko bi spremenila naslov... me ne žuli več!![]()
Anamarija ![]()
Ja, jaz pa bi dala tole temo med večno mlade, ker je zelo zanimiva
Denimo, da lahko bi spremenila naslov... me ne žuli več!![]()
Anamarija ![]()
O čem ti to
. Nekaj nas je tukaj bolj kratke lajtunge, dej mal pojasni. Ali pa to ( pod vplivom polne lune ) prilivaš olje ( verjetno jedilno, če smo že kulinarika )
.
Hm, malo vrele vode bi bilo dovolj, da kuram perje ne bi preveč frčalo ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamia| Vendelina jr. je napisal/a: |
| In dokler ni vešč v osnovah, se v elementu rabe jezika ne more primerjati s tistimi, ki znajo poleg knjižne slovenščine uporabljati tudi druge stilske izvedbe jezika. Recimo, forumaško slovenščino, kjer se uporablja pidžin ingliš, smeškoti, SMS okrajšave, žargonski izrazi in še mnogo tega. Pa narečne posebnosti Vendelina jr. |
Sneguuuujeeeeee!!!
(hm, a veste, da v smeških ni snežink????
)
lp
P.s. Bolje, da žuli, kakor da tuli.... (ali je pa ravno obratno, kaj pa vem...)
cervusMene pa vedno bolj žuli ugotovitev, da je vedno več pomanjkanja spoštovanja do okolice v kateri se ljudje nahajajo (okolica je lahko tudi virtualna).
Ko bodo ljudje spoštovali svojo okolico (druge ljudi, živali, naravo, predmete,...), bodo razprave v takšnem, razglašenem tonu, odpadle.
P.S. smeško v obliki angelčka bi pa včasih res prav prišel...
| elaphus je napisal/a: |
Sneguuuujeeeeee!!! lp P.s. Bolje, da žuli, kakor da tuli.... (ali je pa ravno obratno, kaj pa vem...) cervus |
Elaphus, a veš kako pravijo naši južni sosedje?
"Bolje da ljulja nego da žulja!"![]()
![]()
![]()
PS: Glede na trenutno smer debate se zaradi tega srbohravaškega/hrvaškosrbskega "vsadka" opravičujem vsem, ki jih bi tuje besede v tej temi utegnile močno motiti.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Gravče Tavče ali Prebranac