Pomoč pri prevajanju

mercedes  

član od: 10.8.2006

sporočila: 13

tema odprta - 19. nov 2009 19:21 | ogledi: 1.668 | odgovori: 4

Da se ne oglašam pogosto, še ne pomeni, da vas redno ne spremljam. Trenutno imam problem in ker je na kulinariki kar nekaj ljudi, za katere menim, da bi mi lahko pomagali, se s prošnjo obračam na vas. V angleščini nisem posebno dobro podkovana. Rabila bi prevod 5 strani teksta. Tema je norveška kulinarika (Naslov knjige: The food and cooking of Norway). Če pa je komu poznan kakšen link o tej temi, bom pa tudi vesela, če mi ga napišete. Pomoč pri prevodu sem seveda pripravljena tudi plačati.

Če mi lahko kdo pomaga, bom hvaležna za pomoč. Lahko se mi oglasite na ZS.

Lep večer vam želim mercedes

mercedes

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

19. nov 2009 19:29

Si za prvo silo poizkusila google translate? Vsaj nek približek pride, kot mi je znano pa se občasno tu oglaša članica, ki živi na Norveškem. Žal sama nisem podkovana v tem jeziku. p,

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

19. nov 2009 19:41

Morda bi ti lisicka lahko pomagala, pošlji ji ZS. Ognjič

mercedes  

član od: 10.8.2006

sporočila: 13

21. nov 2009 10:36

Vsem, ki ste se mi oglasili in mi ponudili pomoč, tako na forumu kot na ZS, se najlepše zahvaljujem. Lep, sončen vikend vam želim. mercedes

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti