9. nov 2009 13:44
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Morda bi v oglas veljalo dodati še smiselnost sekundarne uporabe, na primer to, koliko stvari se da na steper odložiti... |
Odložiti se da tudi stepanje - v smislu 'eh, danes se mi ne da ...'
Atina
9. nov 2009 13:44
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Morda bi v oglas veljalo dodati še smiselnost sekundarne uporabe, na primer to, koliko stvari se da na steper odložiti... |
Odložiti se da tudi stepanje - v smislu 'eh, danes se mi ne da ...'
Atina
9. nov 2009 14:10
...jaz tudi. ![]()
(samo nadaljevanje naslova tegale foruma). Sem bila prepričana, da bo govora o tem, kaj je to šlank (saj veste, vsake oči imajo svojga malarja) in kako se do tja pride. ![]()
9. nov 2009 14:34
Haha, mamamia je lepo napisala, da lepega telesa ni nikoli dovolj, zato imam sama nekaj kilogramov preveč ;)) mejačka
10. nov 2009 6:53
Ma kaj vam je ta steper in Ab King Pro? Nekak predvidevam, da so mučilne naprave.![]()
10. nov 2009 7:08
Drage moje, pilates je zakon;). Nobenih naprav, samo podlaga in mogoče žoga za pilates in muzika (jaz imam kar MTV prižgan). Pa še prišparaš denar, ker ne kupiš mučilčnih naprav:). Dobr izraz:P l e a
10. nov 2009 7:22
| ežoj je napisal/a: |
Ma kaj vam je ta steper in Ab King Pro? Nekak predvidevam, da so mučilne naprave. ežoj |
Ma ne Ežoj, niso to mučilne naprave
dosleden moraš biti, ampak vi mi pa delate antireklamo kaj zdaj to? Ni dolgo od tega, ki je bilo cel kup odprtih tem, da bi to in ono kupile, zdaj pa ne vem, ali sem prepozna z oglasam ali kaj? Očitno, da se bo še prašilo...
Jaz sem Iz Izole, to pa je že tako stara zadeva, da sem mislila, da vsi veste
no, lahko pa pridete na kavo, lahko tudi kaj bolj konkretnega...pa ne pozabiti prikolico vzeti zraven.
lp
Anamarija ![]()
15. nov 2009 11:54
Sporočam, da sta steper pa Ab kIng pro prodana!
Anamarija ![]()
15. nov 2009 18:45
Mah zakaj si to povedala, mi je tako kava zadišala, zdaj pa nimam več uržah. lp Vesna
15. nov 2009 18:59
Reca, lahko prideš vseeno na kavo, mi je ostala še ena![]()
, možeku pa bom ponudila kaj bolj konkretnega...
15. nov 2009 19:15
Ja, ja, saj bi, samo ne vem kako ga naj pregovorim. Mogoče enkrat ko se malo sonce posveti, da vidim še tvojo linijo. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Lečin curry s kruhovimi cmoki