Ramzes

majdka  

član od: 24.9.2003

sporočila: 126

tema odprta - 4. nov 2009 8:56 | ogledi: 1.769 | odgovori: 3

Pozdravjeni vsi na klinariki!

Zgodilo se je sledeče. V Svetu knjige sem redno kupovala zbirko Ramzesa za mojo ljubljeno osebo. Požiral jih je. No pa sem jih posodila še nekomu drugemu, ki pa sedaj trdi, da so njegove. Njemu manjka ena knjiga (Sin luči- imeli so en izvod v Svetu knjige - dobil jo bo za darilo, da bo imel celo zbirko), katero je vrnil, meni oz. naši familiji pa ostale štiri (Tisočletni tempelj, Bitka pri Kadešu, Vladarica Abu Simbela, Pod zahodno akacijo). Sedaj pa naprošam vse, če mi pomagate poiskati te preostale štiri knjige, da bom lahko razveselila mojega dragega, ker so mu te knjige dragocene (po vsebini). Zaradi teh knjig sva bila na dopustu v Egiptu. Hvala vam že vnaprej za pomoč in lepo se imejte.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. nov 2009 9:00

Takole, na "suho", a si vprašala na Svet knjige, če imajo kakšen izvod, ki ga niso dali v prodajo, ker je morda kakšna napaka v tisku (tipo packe, zmečkan papir)? Ker ponavadi se take stvari najdejo. Druga varianta: antikvariati - naročiš v antikvariatu in te čez kak mesec pokličejo, ker oni tega več dobijo. Tretja varianta: boljšljak - tam zna biti, da se najde. Ali pa greš eno nedeljo na boljšjak z ljubeznijo svojega življenja, malo povprašata, če kdo prodaja knjige, pogledata, spijeta kavo in naslednjo nedeljo spet tja - pa se kaj dogaja... Vendelina jr.

majdka  

član od: 24.9.2003

sporočila: 126

4. nov 2009 9:18

V Svetu knjige in tudi v Mladinski knjigi jih nimajo več. Tako so mi povedali po telefonu. Se bom morala kar podat po antikvariatih in jih poprosit, da mi te knjige najdejo. Hvala Vendelina.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti