Pozna katera čistilec in vlažile zraka Rainbow. Predstavništvo imajo v Ljubljani na Dolenjski cesti.
Kakšno je vaše mnenje o tem čistilcu.
lp
kristy
Pozna katera čistilec in vlažile zraka Rainbow. Predstavništvo imajo v Ljubljani na Dolenjski cesti.
Kakšno je vaše mnenje o tem čistilcu.
lp
kristy
Meni ni všeč način prodaje: če hočeš neko darilo, moraš 'izsiliti' od petih (se mi zdi) parov predstavitev (jaz sem hotela eni narediti uslugo, nisem pa hotela še moža v to vleči, pa niso hoteli imeti predstavitve). Sem pa bila na predstavitvi, je tašča imela, pa se mi zdi zelooooo precenjen.
Je pa tako: tisti, ki so stvar kupili, bodo rekli, da je super, oh in sploh (že zato, da upravičijo svoj nakup), tisti, ki nismo kupili (in ne bomo dali celega premoženja za tovrstno stvar), bomo pa rekli, da je 'brez veze'. Stvar je sicer dokaj v redu, ok sesa, tisto čiščenje zraka mi je pa malce mimo.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem