Tečaj računalništva

syu  

član od: 10.9.2009

sporočila: 482

tema odprta - 3. nov 2009 10:45 | ogledi: 1.526 | odgovori: 6

Spoštovani

Rada bi šla v tečaj računalništva, pa nimam evrčkov.

Morda veste, če kdo organizira brezplačne tečaje?

Med starejše še ne pašem, sem iz okolice Domžal.

Hvala za odgovore

syu

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

3. nov 2009 10:54

Včasih jih je organiziral zavod za zaposlovanje (pred 3 leti), vendar si moral biti prijavljen vsaj pol leta, ne vem kako je pa to sedaj. p, m

Lizzie  

član od: 26.2.2009

sporočila: 504

3. nov 2009 11:16

Pri nas je občina enkrat organizirala - tudi zastonj, za vse. Drugače sem pa nedolgo nazaj prijavila sorodnika na tečaj na lokalni Ljudski univerzi in je cena tečaja 150 eur - men se to ne zdi tako velik, glede na to da se veliko odnese od teh tečajev, če si res zainteresiran. Lizzie

tanca  

član od: 13.6.2004

sporočila: 76

3. nov 2009 18:34

Kakšne večje splošne knjižnice imajo tudi brezplačne tečaje, torej povprašaj v Kamniku ali Domžalah. tanca Sporočilo je spremenil(a) tanca dne 03.nov 2009 18:34

tedyka  

član od: 23.4.2009

sporočila: 2011

4. nov 2009 5:59

Mislim, da nisi čisto brez znanja računalništva. Poizkusi poiskati nekoga, ki obvlada to, kar sama potrebuješ (pojem računalništva je neskončno širok in vsega znanja nihče nima ampak smo bolj ali manj mojstri na določenem področju, ki ga vedno uporabljamo). Tak ti bo tudi najbolj znam pokazati praktično stvari, ki te zanimajo. Ke po mojih izkušnjah je tako, da obvladaš tisto, kar stalno delaš, ostalo pa malo manj - se pa da pomagati tudi z pomočjo, ki jo imaš poleg programa - seveda se je potrebno malo potruditi in mogoče večkrat poizkusiti. Sama tudi nisem obiskovala kakšnih tečajev, razen tistih osnovnih, v katere so nas v službi strpali ker so imeli tak plan izobraževanja zaposlenih - je pa bilo tako, da sem takrat imela že toliko znanja, da sem pomagala levemu in desnemu sosedu, sicer bi se dolgočasila. Potem sem bila na enem tečaju (grafi), od katerega sem veliko odnesla, saj sem vedela kaj želim od tečaja pridobiti in kaj me zanima in kaj bom rabila. Praktično delam vse na računalnik, znanje sem v glavnem pridobila tako, da smo se v službi praktično vsi med seboj učili, kar je kakšen nagruntal in znal, ko pa že malo znaš, pa tudi hitro pokapiraš naslednji korak. Tako da se da tudi tako naučiti zelo zelo veliko, nenazadnje so mi dober zgled tudi starejši sodelavci, ki kot sami pravijo, so še iz časov svinčnika in karo papirja in so se računalnika lotili bolj po nuji kot po veselju, sedaj pa so ponosni na svoje znanje in res se dobro znajdejo. Kakšno je tvoje osnovno znanje ? Kakšno znanje pa potrebuješ oz, kaj te zanima? Mogoče bi ti tu malo pomagali, saj smo zbrani vsi mogoči profili. Veliko volje in potrplenja ker tu še kako velja rek - vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Pa lep dan ti želim. tedyka

syu  

član od: 10.9.2009

sporočila: 482

4. nov 2009 10:00

pozdravljene hvala za odgovore, grem v akcijo syu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti