Sladki rogljiči
Mojcaa, jaz imam doma eno 13 letno gospodično, ki zelo visoko viha nos nad vsem, kar NI Nirvana, Pink, Metallica, Sex Pistols itd. (ja, reciklira "mojo staro" muziko),
pa vendar je komaj čakala na, letošnji občinski praznik, kjer do nam igrali Kingstoni (ki jih sicer "kao" NE prebavi, ker so "komercialci in lajnarji"), ker ... ja, ker se je pač pričakovalo ŽUR s prijatelji! In žur je tudi bil in naše zaprisežene resne mini rokerke v črnem so pod odrom navdušeno "hedbengale" - mahale s čupo in se imele fajn
.
Torej - iz svojih izkušenj ti povem, da mulariji verjetno ni toliko važno KAJ se bo vrtelo na neki žurki (ker, kot si že ugotovila, okusom vseh itak ne bi mogla ugoditi) ampak je pomembno to, da bodo skupaj in da žur sploh BO!
PS: Skesano priznam, da sem tudi jaz, ki sicer lahko ure in ure poslušam Bachove fuge ali pa stari pank, sposobna ob pravi luni skakati po mizi in tuliti na Balkan turbo pjevačice![]()
. Včeraj sem si na ves glas vrtela Naceta in Heleno : Vrniva se na najino obalo![]()
| Moycaa je napisal/a: |
| Ja, točno, tega sem se pa zdaj spomnila - bi prišli na Fredija Milerja? |
Ja, Vendelina ima prav: Trkaj ali pa kateri drug naš reper bi zažgal!
Moja dva mulca (11 in 13) sta bila letos na podelitvi nekih nagrad, kjer jih je zabaval 6pack Čukur, pa sta rekla, da zna narediti dober žur. Pa Pižama in Zlatko sta tudi dobra, pa še Murat in Jose ... v bistvu so tile mladi reperji in hip-hoperji precej kvelitetni predstavniki naše zabavne glasbe.
Jaz sicer nisem najstnik, mlad pa sem, še na misel mi ne pride, da bi razlagal kakšno glazbo poslušam.
ežoj| mamaF je napisal/a: |
>PS: Skesano priznam, da sem tudi jaz, ki sicer lahko ure in ure poslušam Bachove fuge ali pa stari pank, sposobna ob pravi luni skakati po mizi in tuliti na Balkan turbo pjevačice |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem