| gogad je napisal/a: |
Ti distančniki pri modelčkih ,so mi živce požrli....modelčki so pa super,jih uporabljam pri več vrst piškotov.Še išlerje izrezujem z njimi,samo da brez luknjic. Darjuška ,praviš da je Qullejev zanič,še dobro da sem dobila lesenega v Avstriji,drugače bi naročila tega iz kataloga.Pa bi bil spet en škart pri hiši. lp goga |
Praznično pecivo 2009
Modelčke, kot jih omenjata darjuška in mamamia, sem pa jaz letos uporabljala za steklene piškote. Piškoti so bili medenjaki na zunaj rožica, za stekleno sredino pa izrezano s temi malimi modelčki. Tako sta bili hitro dve vrst medenjakov, stekleni in mali navadni.
sweets
| sweets je napisal/a: |
| Modelčke, kot jih omenjata darjuška in mamamia, sem pa jaz letos uporabljala za steklene piškote. Piškoti so bili medenjaki na zunaj rožica, za stekleno sredino pa izrezano s temi malimi modelčki. Tako sta bili hitro dve vrst medenjakov, stekleni in mali navadni. sweets |
Renata69 meni osebno se najbolje obnesejo 505 s črto (bonboni).:)
krasjana73
Renata69, bonbone sem kupila v Hoferju, znamka Paradise, izdeluje jih Storck.
sweets
| krasjana73 je napisal/a: |
| Renata69 meni osebno se najbolje obnesejo 505 s črto (bonboni).:) krasjana73 |
Bonbone drobim v sekljalniku od paličnega mešalnika. Prvič se mi je mal smilil , zdaj pa ne več :)
krasjana73
| krasjana73 je napisal/a: |
| Bonbone drobim v sekljalniku od paličnega mešalnika. Prvič se mi je mal smilil , zdaj pa ne več :) krasjana73 |
Renata69, ne smejo biti do finega zdrobljeni, boljše je, če so manjši koščki. Jaz sem bonbone dala v platneno vrečko in jih s kladivom razbila. Se mi zdi škoda s tem uničevati nožev od multipraktika ali kaj podobnega. Bonbone sem pa kupila v Sparu. Imeli so jih po 1 kg v kozarcu in so različne barve.
regina
Lahko uporabite tudi ploščate lizike. Razbijam pa tudi jaz v vrečki s kladivom, tudi oreščke in podobno, če ni potrebno prav zelo na drobno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.