| masters je napisal/a: |
| Moje vprašanje se je nanašalo na ta del, in sicer če lahko pol porok vzame svoj kredit al ne? masters |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
| masters je napisal/a: |
| Moje vprašanje se je nanašalo na ta del, in sicer če lahko pol porok vzame svoj kredit al ne? masters |
Tudi če vzameš avto na lizing, pa si blizu meje, ko bi bil še kreditno sposoben, je možna opcija, da kot jamstvo za plačevanje mesečnih obrokov vključijo poroka. Sama imam tak primer, zato vem iz prve roke. Mamamia
mamamiaOdkar morajo banke po zakonu izvajati vpoglede v sistem SISBON (Slovenskai informacijski sistem bonitet), se osebno poroštvo mora upoštevati pri izračunu kreditne sposobnosti.
Več informacij o tem sistemu so na razpolago na bankah, v zloženkah, ki jih je izdala ZBS (Združenje bank Slovenije). Lahko pa jih najdete tudi tukaj: www.zbs-giz.si.
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 11. 2010 16:04
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Najboljši limonini razpokančki