Ojla!
Zadnič sem nekje zasledila nekaj o Tušu.O tem kakšno je delo v tušu kakšni so odnosi...
Jst sem v Tušu delala 2 leti in mi je iskreno žal,da sem sploh začela ker to je tako podla,zahrbtna in škrta trgovina!Ko sem začela je bla to moja prva služba in sem bila zelo vesela,da sem jo dubla.Najprej sem delala v BTC-ju v Ljubljani (tam je bilo solidno na začetku kmalu pa so se začele težave) tam je delala gospa (ki je ne bom imenovala),ki se je zapičila vame in me je vsak dan cel delovni čas težila
Hodila za mano (še na wc in na malico) da je ja vidla kaj sm delala,če me ni blo tm kamor je rekla da morem it je upila po celi trgovini da kje sm zakaj ne delam...Ko smo morali delati popoldne je treba zvečer vse artikle povlečti naprej in narditi "fasado" kot da je vse polno in če ni blo tako kot si je zamislila nas je enostavno zaklenila v trgovino.Delovni čas je do 21h in do 22h smo morali biti noter ko pa nas je zaklenila smo bili tudi do 23h v trgovini
Potem sem prosila za premestitev in so mi jo odobrili in sem šla na drug konec Ljubljane
V btc-ju je tuš velik in prostoren tam kamor sem šla potem pa majhna trgovinica med bloki...
Bilo jue super dokler ne spoznaš strank
To so večinoma ljudje v penziji ki ne vedo kaj naj počnejo in zato pridejo v trgovino tudi do 5x na dan!
To so ljudje ki mislijo da imajo vedno prav da so tam glavni...
v vsti kričijo se kregajo in se obnašajo kot da so edini tm
O odnosih pa bol da ne govorim so totalno zanič
Moja šefica je bla takšna da karkoli si naredu si naredu narobe če pa nisi je blo pa ravn tko narobe in tako sem
po vsem tem ko enostavno nisem več zdržala sem dala odpoved v 7 mesecu in potem je en mesec odpovednega roka to pomeni sem bla tam zaposlena do 8 meseca pa so mi vseeno odtrgali pol regresa in rekli da mi ne pripada zdj se pa že 2 mesca pregovarjamo za teh 200 evrov
GROZA GROZA GROZA
Dorkam