Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
| Lisa je napisal/a: |
| ... Večina očetov, ki "nalašč" zahteva stike z otrokom da bi nagajali materi, se jih tako ali tako kmalu naveliča če jim mati ne nasprotuje. Vse skupaj jim je v veselje le dokler se mamica boji.Na mestu tvoje prijateljice bi rekla samo - "v redu, priznaj otroka, plačeval boš preživnino in imel starosti primerne stike z njim. Predvsem pa spokaj izpred mojih vrat in se vrni s primernim odnosom in kulturnim obnašanjem."Lisa |
S temle se še najbolj strinjam.
Nasja
Tudi jaz!
Ni kaj dosti modrovati. Tudi jaz nisem nikoli spoznala svojega očeta in mi pri mami ni nič manjkalo. Sem pa imela drugo "pamet"? Mislila sem tako, če oče noče mene, zakaj bi jaz po sili hotela njega? Končno je on mene naredi in ne obratno. Pa je tudi mamo zapustil v času, ko je bilo za splav že prepozno. Pa mi nič ni manjkalo in sem zrasla v odgovornega človeka tudi brez očeta.
Mislim, da ene pretiravate to z obema starišema. Dostikrat je boljše, če očeta ni.
Sicer pa vsak sam ve, kakšna je situacija, kaj, kako in zakaj.....!
Kyara| Nasja je napisal/a: | ||
S temle se še najbolj strinjam. Nasja |
Osebek, ki ni napisan kot oče, nima NOBENIH pravic in obveznosti.
Ko berem komentarje, ki so skoraj brez izjeme na očetovi strani, razumem stisko žensk, ki so žrtev nasilja. Ker so mislile, da morajo potrpeti, ker so jih prepričali, da mora otrok imeti očeta, pa kakršenkoli je že, samo, da je, do tega, da se najprej ukvarjajo z njeno krivdo v vsej stvari.
V tej zgodbi gre za tipično psihično nasilje nad mlado mamo.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi