Nas hudo mika...ali ga kdo že ima?
Izkušnje?
Nas hudo mika...ali ga kdo že ima?
Izkušnje?
16. sep 2009 11:36
In ,kaj naj bi to bilo?
lp goga
16. sep 2009 11:40
Strojček za delanje mehurčkov (gazirane vode)! gerna
16. sep 2009 11:41
http://www.sodastream.si/ Moja mama je čarodejka,........ Sem ga gledala v Mercatorju in zadeva sploh ni tako cenovno ugodna,.................... In ker nismo ravno ljubitelji mehurčkov smo razmišljanje v tej smeri opustili anaeva
16. sep 2009 13:04
Ja pri nas samo mož pije gazirano vodo, ne more brez nje...jaz imam pa veliko raje vodo iz pipe!
16. sep 2009 13:07
če je poraba majhna,je mogoče bolje kupovati kar Štirno,vsaj jaz včasih potešim ta hudo potrebo po mehurčkih kar z njo dodam jo kakšnemu res gostemu soku ali vodi anaeva
16. sep 2009 13:22
anaeva, kaj pa je Štirna? LP, Petra pe3ca
16. sep 2009 13:26
Štirna je v bistvu sodavica.......včasih so jo delali sopdavičarji...... CO2 uveden v vodo............primerna količina pač.
rimljanka - zasebno mnenje
16. sep 2009 13:51
Mi imamo to napravico, nekdo od nas jo je dobil za darilo, takole za hec, pa včasih kaj naredimo z njo, večinoma pa sameva na pultu. Mamamia mamamia
16. sep 2009 13:55
no je že rimljanka odgovorila,Hvala Kupujem jo v naši samostrežni,ima pa vračljivo steklenico(povratno embalažo), steklenica ima vbistvu pumpico,črpalko anaeva
16. sep 2009 14:31
A mi lahko kaj več napišete o tem? Kje se nabavi, pa kako to funkcionira? Bi to tudi mene imelo pe3caKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Browniji s temnim pivom