Vaje pilatesa na dvd-ju

Odločam se da bi začela malo telovadit in končno nekaj narediti zase, za svoje telo.

Razmišljam o vajah pilatesa na DVD-ju, da bi lahko vaje izvajala kar doma. Kupila bi jih na top shopu.

Kaj mi svetujete a mogoče katera že prakticira s tem?

Hvala

pandapanda

Super se mi zdi tak način vadbe, razmigaš celo telo! Zdenka
ravnokar sem jih "dobila". in to zastonj. hihihi bannanna_v_slo ;)
Heh, bannanna, tud js sem jih "dobila", sam se zdj prah gor nabira :) Bom mogla se mal preizkusit. Zgleda pa OK. Lizzie

Super je, če si disciplinirane sorte. Mi smo probali. Zdaj je pa tudi že za par let prahu gor...

čoko
Jaz mam presnet dvd pilates in ga zadnje čase tudi pridno uporabljam.Gor so zelo dobre vaje za trebušne mišice ,za mišice nog in roke.Moreš pa imeti za vadbo doma veliko volje in samodiscipline. oktober
morm še posnet potem pa bom videla. "vzela" sem si ga pa zato ker je ena redkih vadb da ni treba skakati in povzročati hrupa nad sosedi. hihi. med tednom živim v tako super bloku da bi lahko tudi slišal o čem se pogovarjajo sosedi, ne le da slišiš neko govorjenje bannanna_v_slo ;)
Men ga je dragi kar z neta potegnu.A ni bil dolgo v uporabi.So se doma mal "norce" delali,pa pes je bil čist navdušen,ker me je imel v svoji višini,pa otroci so plezali... Mogoče bi bilo drugače če bi imela posebej sobo in mir. Pridne tiste ki to delate doma.Jaz rabim motivacijo in to so bejbe ki ob meni švicajo ATNES
v videu je omenjeno da bi to naj bilo dopolnilo k neki aerobni vadbi. npr fitnesu bannanna_v_slo ;)

Ja, pilates na žalost ne naredi nič koristnega za samo srce oz. kardiovaskularni sistem. Iz izkušenj vam pa povem, da si lahko poškodujete oba, križni in vrtni del hrbtenice s pilatisom.

Vanja
Vanja, tvoja slaba izkušnja s pilatesom me zelo zanima. Namreč, z oktobrom sem se na nameravala vključiti v organizirano vadbo pilatesa ravno zaradi reklamiranja pozitivnih efektov takšne vadbe, tudi za hrbtenico. Lahko, prosim, kaj več napišeš o svojih izkušnjah? jedert

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti