Tuna v lastnem soku?

Kje se pri nas lahko kupi tune v vodi oz. lastnem soku? Katere firme so in kako so pakirane?

Zanima me tudi, če se da kupiti lososa, ki bi bil podobno pakiran v malih količinah (kot npr. Rio-Mare).

Tuno v lastnem soku imaš od Rio Mare (natural), zelo dobra je tudi tista iz Lidla. Lososa prav tako od Rio Mare v vseh večjih trgovinah na policah zraven tun. s0ncek*
Hvala za informacije. =D Pa se vam zdi zdravo jesti take vrste tuno ali lososa vsak dan na kruhu oz. v solati? kuhar123
Po nesreči sem kupila tuno v lastnem soku oziroma v slanici. V kakšne namene uporabite tako tuno? Kar tako sama riba s kruhom, mi ni zelo všeč.
Lahko si jo das v solato, ali pa narediš omleto s tuno. Lizzie
Lahko jo dodaš raznim omakam za testenine ali riž, narediš lahko kakšen namaz...bi se marsikaj našlo. borka7
Ponavadi tuno v lastnem soku kupim v Hoferju. Za jesti samo je res pusta, mi je pa za omake, solate, omlete... boljša kot v olju. Avena

Pa tudi v Lidlu se dobi.

Lep dan in veliko se smejte
Mercator ima razne vrste, Rio mare je bela embalaža! Zelo dobra. petardica
Ali se da dobiti tudi lososa v lastnem soku? kuhar123

rdkapica je napisal/a:
Po nesreči sem kupila tuno v lastnem soku oziroma v slanici.V kakšne namene uporabite tako tuno?Kar tako sama riba s kruhom, mi ni zelo všeč.

Pa za na pico (vsaj meni) tuna v lastnem soku paše dosti bolj, kot tista v olju (da ni premastno).

Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti