Juha iz čičerike in rožmarina
Vsekakor je, takole na hitro nekaj dobrih idej. Ampak, IMHO, je samo ena obleka, za res posebne priložnosti, ostale so vse samo več ali manj dnevni izgledi. Tisto, ki predstavlja kornet, so oblekli v narobe barve. Rumena in grafitno siva ne pašeta eni in isti osebi. Če že delajo nasvete in jih vizualno objavljajo, naj naredijo tudi prave barve.
No ja, tudi v moji garderobi visi nekaj grehov, beri: ne čisto pravih barv. Eno jakno sem kupila samo zaradi kroja, še barva mi ni preveč všeč, ampak izgledam pa, ulala. In ko jo imam oblečeno, se moram res potrudit z make-upom, da ne izgledam izprana.
Pa še o enem Faux pas nismo ničesar rekle: VPL (visible panty line) ali zareze, ki jih naredijo spodnjice in se seveda najbolj opazijo pod oprijetimi hlačami in krili.
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
| ... VPL (visible panty line) ...
|
Vendy, na žalost ni nobene uporabne strani ali uporabnega pravila. Tole bo "too much information" ampak za pozimi je čisto OK imeti samo control top holahopke. Če že nujno kaj morate obleč, potem največ tongice. Ena stran tudi v Slo prodaja Spanx-u podobne zadeve, ki se ravno tako nosijo namesto starih, velikih belih bombažnih. Sicer bi pa jaz tejle, ki je dobila idejo za Spanx, podelila nobelovo nagrado ![]()
Ne vem, če je Victoria's Secret že v Evropi, oni so naredili spodnjice iz najlona, imenujejo jih "No line" in pašejo tudi na mojo zadnjico, če si seveda kupim pravo številko. Najprej se je treba otresti predsodka in korajžno preiti iz bombaža.
Ker firme tako ali tako kopirajo dobre ideje, sem prepričana, da se dobijo podobne zadeve tudi v dobri stai Evropi.
Tlele je en primerek, upam, da link dela: http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay
Aja, na nekaterih modelih so šivi samo zlepljeni skupaj. Res priporočam.
Pa še ena, tongice in poletne obleke in krila ne pašejo skupaj, ker se blago ujame med "lička" in to res ne izgleda lepo. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Dušeno rdeče zelje