Frina, misli mi bereš

tako mu rečemo, ko imamo nečake na obisku ali počitnicah, 2 izmed njih sta še dojenčka in ko smo poleti zunaj, tako lepo spita vsak v svojem mamasanu, da ju kar pustimo, da se sama zbudita, jima je tako udobno, da se prav nič ne pustita motiti, pa še ptički lepo pojejo, pa sama narava je okoli, pa še varna sta, ker sta v mamasanu kot v odprtem jajčku, jima kar zavidamo

Papasan pa sem zase preimenovala v pupasan, zato ker ko rečem, če mi le uspe, da grem v pupasan to pomeni, da grem počet kaj zase, brat knjigo ali kaj drugega, kar je prava dragocenost in v pupasanu pravi quality time zame. V pupasanu sem med dopustom eno noč kar zaspala, večer je bil tako lep in kar ni se mi dalo noter, moj dragi me je prišel pokrit z odejo in okoli 3h zjutraj sem se zbudila in tako prijetno je bilo, da sem z zvezdami zaspala nazaj. Papasan, mamasan, kužosan, pupasan - pa še in še

Jaz si razlagam, da se mu tako reče zato, ker je tako udoben, da vsemu rečeš pa pa in greš sanjat

Tortica, naše mucke so ga tudi takoj odkrile, jih pogosto premeščam v naročje, da se lahko usedem, one že vejo, kaj je dobro

Če boš uživala pod zvezdami, ti želim prav lep počitek, ugajalo ti bo

Lee Ann