Zmanjšanje prsi

SabincaBina  

član od: 8.3.2012

sporočila: 2

8. mar 2012 23:56

lepo pozdravljene vse ženske z istimi problemi kot jih imam sama..najprej naj se vam zahvalim,ker sem končno ugotovila-da le nisem sama v tem..med prebiranjem foruma sem se nasmejala do ušeš-vse probleme s katerimi se sama soočam-od "kje kupiti kopalke,modrčke,.." do "zapenjanja bluze" itd sem sedaj lahko prebrala od vas... skratka..sama imam za svoja leta ogromna prsa... stara sem 20-no ja bom kmalu 21let, in imam košarico 90F.... =)

moj hrbet trpi,moja ramena tudi... prsi so mi začele rasti tam okoli 10leta starosti... ne bom pozabila kako sem sovražila skupne garderobe v času OŠ pri telovadbi... =/  na začetku so mi punce zavidale..nato pa sem jim pojasnila da to le ni tako fajn-imeti vvveeellliiikkkke prsa... na lepe,čipkaste,odbite in zapeljive modrčke lahko pozabim-kaj je že to? nimam pojma... na modrčke za 9€ tudi... v življenju nisem dala za modrček manj kot 29€. saj ne rečem-Triumpf je zzzaaakkkooonnn ,samo njegove cene ne.. =)

tudi sama se že skoraj eno leto odločam za operacijo--pa nekak ne najdem poguma... otroke obožujem-vendar jih še nimam-zato me skrbi kako je z dojenjem-res to potem odpade? res je da moje prsi moj fant-naravnost obožuje-samo on jih ne rabi vsak dan 24/7 nositi na sprednjem delu telesa...nočna mora... sovražim ko se moški pogovarjajo z mano-in namesto mene gledajo eno nadstropje nižje- groza =/

imam službo kjer so uniforme nujne-pa žal zelo težko zapnem službeno bluzo-pa čeprav je bila takrat ko sem jo dobila med največjimi št. =/

tako da ja-prosim če lahko še enkrat-z malo bolj svežimi novicam,malo odpremo zopet tole temo... hvala za vaše dooooolgo prebiranje... upam da ni bilo predooolgo.. =)

lepo se imejte-pa kaj dobrega skuhajte.. =)

SabincaBina

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

9. mar 2012 9:11

Sabinca drugih izkušenj, kot da sem tudi sama med dekleti z večjo pljučno kapaciteto (ne toliko kot ti, pa vseeno) nimam. In te čisto razumem, kaka muka zna biti prenašati tako breme okoli, potem pa še oblačila, pa kaka aktivnost, ko vse poskakuje kljub oh in sploh spodnjemu perilu. Tudi sama sem se potolažila, da če bi zaradi kakršnegakoli razloga želela zmanjšati svoje breme v prihodnosti, bom to nedvomno storila. Tako da, če si več ali manj finančno sposobna operacije se lepo pozanimaj o DOBREM lepotnem kirurgu in se naroči za pogovor, ker ti bo taka oseba najbolj točno lahko svetovala glede (morebitnih) medicinskih zapletov in težav. Samo ne hodi k prvemu, za vogalom, najcenejšemu pomožnosti, da ne bi bilo potem problemov in rrazočaranj. Tu so večinoma zbrana naša predvidevanja pa neke napol strokovne teorije, ki jim ni ravno za slediti 100% (če je katera podala konkretne izkušnje s postopkom se opravičujem). Glede fanta pa mislim da se nimaš česa bati - namreč tudi po posegu bi ti moralo še precej dojk ostati, saj te ne morejo iz 90F narediti 90A Kakšni C-ji in D-ji so pa še zmeraj ZELO konkretni, brez skrbi

Viva Meier

SabincaBina  

član od: 8.3.2012

sporočila: 2

9. mar 2012 9:38

Viva Meier hvala za takšen odg-iskreno.. ja bom se pozanimala-zna se celo zgoditi-vsaj po mnenju moje osebne zdravnice,da grem to preko napotnice-in ne samoplačniško..

ja za usta zapreti fantu bom vedno imela-kajne? =)

hvala za spodbudne besede-kajti tale moj balkonček je čedalje bolj moteč-da ne govorim kaj bo če bom zanosila...potem bodo še večje..obup... =)

SabincaBina

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

11. mar 2012 18:39

V proidajalni  Truimpf  lahko dobite silikonske podložke za pod naramnice. Moja mama ima od teže defektne kosti in je imela pogosto oribano do krvi, čeprav je sicer drobna.

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti