Ne zamudite...

A danes nadaljujemo? Ampak spanca pa niso vredni
No, mene so naplahtali, da se bo ob 2 uri najbolje videlo. Nastaviva budilko, jaz grem še vsa "zadeta" na balkon pogledat, VSE V OBLAKIH!!! No, pa sva si rekla, še boljše, ko sva napol zbujena, greva nazaj spat. (ma je moj zmotil, dal uro na "dremež", sva se dobr namestila, zarila glavo vsak v svoj povšter, pa spet ura zvoni...)... Uh... : ) lidka [sonce]
Pri nas je bilo ob 11 jasno, pa ni bilo čisto nič videti. reza
lidka je napisal/a:
No, mene so naplahtali, da se bo ob 2 uri najbolje videlo. Nastaviva budilko, jaz grem še vsa "zadeta" na balkon pogledat, VSE V OBLAKIH!!! No, pa sva si rekla, še boljše, ko sva napol zbujena, greva nazaj spat. (ma je moj zmotil, dal uro na "dremež", sva se dobr namestila, zarila glavo vsak v svoj povšter, pa spet ura zvoni...)... Uh... : ) lidka [sonce]
jaz sem to svojmu prepovedala, ker bi jih ziher slišal, moj spanec je pa ja bolj pomemben, sploh če ignoriram smrčanje

Jaz sem šla spat ob pol dveh (ne se bat, nisem samo v luft gledala) :) , pa ni bilo ne vem kaj ... preveč oblakov.

Pa tako lepe slike so na tistem linku!

Atina
Tudi pri nas je bilo ob 23h jasno,pa se ni prav nič posebnega videlo. Škoda! leny

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti