Tudi jaz sem do pred kakimi tremi leti preživljala dneve s srbečo kožo po obrazu, zlasti okoli oči, zato kar nekaj časa sploh nisem uporabljala ličil, nobene maskare, ker sem se po vseh po vrsti po malem solzila, pri Lorealovi in Max Factorjevi se mi je včasih celo zdelo, da me trepalnice 'bolijo'

.. Manhattnove maskare sem kar dolgo uporabljala, potem pa se je tudi po njih začelo pojavljati solzenje.. ja, ni vsaka stvar za vsakogar dobra.. enim ustreza, enim ne.. tako pač je.
No, potem pa sem odkrila linijo kozmetike Alverde od DM-a, ki mi zeloo ustreza, je cenovno zelo ugodna in celo po VIP-ovem testu na visokem nivoju med ostalimi proizvajalci naravne kozmetike. Ker imam očitno precej občutljivo kožo po telesu in obrazu, sem še posebej zadovoljna, da mi ustrezajo njihova ličila za obraz, od pudrov do senčil, vključno z maskarami!! Za nego telesa, las in obraza uporabljam izključno vse od Alverde, in zadnjih nekaj mesecev tudi za ličenje - maskara od Alverde mi zelo ustreza, najbolj od vseh do zdaj, najbolj pomembno pa je, da so srbečice kože in občutek, da me trepalnice 'bolijo' in pečejo, le še spomin na vso ostalo tako zelo oglaševano kozmetiko, ki meni enostavno ni ustrezala.
Lee Ann