| vida70 je napisal/a: | ||||
|

Lazanja v slow cookerju
| vida70 je napisal/a: | ||||
|
| anamarija1 je napisal/a: | ||||||
|
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| Ne ne punce nimate pojma: 90(let)-40(vročine)-90(milijonov na banki) |
Jaz sem bila dvakrat z njo na srečanjih, pa ne vem no, meni se ni zdelo, da bi smrdela![]()
Mamamia kaj pa jaz? Kaj sem ti smrdela?
Anamarija ![]()
[citat=--vida70--]Clint Eastwood v filmu Najini mostovi- za popapcat šarmantenvida70[/citat]
To, Vida!!!![ploskanje][ploskanje]Ko ga gledam (tudi petnajstič) si želim biti Francesca...in v tistem nalivu stopiti iz kamijončka in steči za njim...
[pribor] Mojca
[/citat] jaaaaa mamaF, ampak bova še naprej sam sanjale , pa gledale film| tulka je napisal/a: | ||
Malo podnapisov pri temle sprednjem odbijaču, prosim lepo... [jezik] [hrosc-rdec] tulka |
Ti, ti Tulka, a si vidla?
pa še opozorila sem takoj na začetku, da ne bi slučajno se spuščale v detajle![]()
![]()
Zdaj sem se spomnila... veste koga bi še spotaknila? Bruce Willisa, jah, moški bi pa rekli, da bi raje bivšo ženo ne? Ooooooo my love, ne vem naprej
no, iz filma Duh! Jupi
mi je prišlo "Unchained melody"
Anamarija ![]()
| anamarija1 je napisal/a: |
Ta teden sem spremljala tri filme v katerih je bil glavna vloga ta gospod, ki mi vzbudi nemir... http://images.google.si/images?client=firefox-a&r Anamarija |
S temle "mladcem" si me pa čisto povozila. Ubogo moje srce. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Jabolčna pita s kokosom