Stara sem 59 let in imam zelo redke lase. Rada bi nasvet strokovnjaka pri nakupu lasulje in kje so te trgovine.
Ali mi mogoče kdo lahko svetuje?
ahmeja
Stara sem 59 let in imam zelo redke lase. Rada bi nasvet strokovnjaka pri nakupu lasulje in kje so te trgovine.
Ali mi mogoče kdo lahko svetuje?
ahmeja
21. jul 2009 14:51
V MB na Glavnem trgu, nasproti ELektra, je dobro založena trgovina z različnimi lasuljami, prodajalke izjemno prijazno svetujejo in pomagajo. Če ti ta info kaj pomaga, saj ne vem, od si. Mamamia mamamia
21. jul 2009 14:54
Takole po internetu ti bo težko kdorkoli kaj pametnega svetoval, razen da izberi lasuljo iz naravnih las. Sintetični so sicer precej ceneje ampak niso primerljivi z naravnimi (izgled, vzdrževanje). Priporočam ti Viktorio, kjer ti res svetujejo in so za to usposobljeni - sem bila tam z osebo, ki je kupovala lasuljo zaradi kemoterapije (takrat je človek še psihično na dnu) in sem bila res prijetno presenečena. http://www.viktoria.si/ Nekaj pa si lahko pogledaš tudi tule http://www.prokozmo.si/index.html Issi
22. jul 2009 22:59
V Celju jih ima Kristjan stayling ATNES
23. jul 2009 8:29
Pozdravljeni! Predlagam vam , da si ogledate oglase za lasne sisteme, naj bi bila novost na tržišču, vsekakor so izdelki mnogo dražji kot lasulje. Vejamem, da ste preiskusili že vsa domača zdravila in farmacevtske pripravke, ali pa ne? Kar nekaj primerov žensk poznam, katere so v letih ko je nastopila mena izgubljale lase, potem pa res s trdo voljo in izbrano prehrano in dodatki povrnile lase v neko normalo. Iz svojih izkušenj vem, da je zelo pomembna nega, izbrani preparati itd., pa nisem iz frizerskega "foha" pa tudi prodajam ne nič. Če vas kaj zanima mi lahko pišete na zs. Lepo vas pozdravljam! Zvončica zvon13kozamurnik
sporočila: 2311
23. jul 2009 8:35
Zanima me približna cena lasulje iz kratkih naravnih las? Hvala vnaprej. kozamurnikKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Svaljki z žajbljem