Darilo za učitelje

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

22. jun 2009 21:34

...ampak mejdun da se ne spomnim nobenega jezika, ki ne bi uporabljal velikih začetnic ter presledkov za ločili

tulka

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

22. jun 2009 21:57

mrbit culukafrščina????

lp

cervus

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

24. jun 2009 21:48

Najboljše darilo za (precej sexapilno) profesorico... Sexy modrček in spodnjice,gor pa podpisan ves razred Roncolino Sporočilo je spremenil(a) Roncolino dne 24. 2009 21:48

neznan uporabnik

24. jun 2009 22:19

Roncolino a je to samo ideja ali je bilo res? japaja

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

24. jun 2009 22:31

Bilo čisto res...izvedba letošnjih fazančkov. Jaz sem se samo smejala... Roncolino

soncek321  

član od: 26.7.2007

sporočila: 4

21. maj 2010 23:00

Berem vse te prispevke in mnenja... Letos sin končuje Osnovno šolo in mamica enega od sošolcev pripravlja pravi spektakel... Vsem staršem je poslala poročilo, kako bomo obdarili razredničarko in ravnateljico z umetniškimi slikami, ostale na šoli pa po protokolu... Koliko stane snemanje dogodka na dvd, kakšna bo zabava... Sem absolutno proti in najhuje je, da sva se samo dve mamici uprli... Zato sem sedaj potolažena, ker vidim, da pa le nisem "čudna"... Vsako šolsko leto smo pobirali denar in nikoli nisem komplicirala, sedaj, na koncu pa se mi zdi vse pretirano! Znesek 20€ na otroka pomeni v razredu s tridesetimi otroki 600€! Prepričana sem, da tudi razredničarki ne bi bilo prav, če bi (bo?) dobila tako drago darilo kot je umetniška slika. Mimogrede še vprašanje za vse vas, ki ste že bile na valeti svojih otrok: Ali se vam zdi prav, da se po pogramu valete pripravi zabava za starše, učitelje in učence skupaj? Otroci pa si svojo zabavo organizirajo na naslednji dan? Tudi to je namreč predlog... soncek321

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

22. maj 2010 0:11

Mimogrede mnenje (pa naj se kar usuje ploha po meni): ne, ne zdi se mi prav. Sploh se mi zdijo vsa darila, ki presegajo čokolado in šopek cvetja, pretirana. Učitelji opravljajo svojo službo, za poklic so se sami odločili, za to so plačani in to je to. Tudi prodajalka v trgovini (za primer - lahko bi bil pa katerikoli poklic) se je za svoj poklic sama odločila in ga opravlja in zanj je plačana. Če je plača majhna, ji tudi kupci ne dajemo "še nekaj zato, ker se pač potrudi in nam prijazno postreže". Zakaj se pa nihče ne spomni in da še nekaj konec leta smetarjem? Saj oni tudi opravljajo svojo službo in tudi (že že tako hočete) vpliva na naše otroke in jih vzgaja (s politiko ločevanja odpadkov, okoljevarstveno naravnanovstjo, itd.)? Kar se mene tiče, je čokolada in morda šopek popolnoma dovolj kot "darilo za posebne zasluge" za človeka, ki prostovoljno opravlja službo, za katero se je odločil in za katero je plačan. Sedaj pa kar pljuvajte po meni. Issi

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

22. maj 2010 3:01

Jaz se popolnoma strinjam z zadnjima dvema postoma. Kakšna norija so taka draga darila.

Kot drugo: Sexy spodnje perilo je pa za še tako sexy učiteljjico, neprimerno. Pravzaprav, izmenjava spodnjega perila naj ostane med partnerjema, lepo vas prosim!

Vanja

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8697

22. maj 2010 7:02

Najstrožje bi prepovedala kakršnokoli darilo - bodisi v vrtcih, v šolah, bodisi v srednjih šolah.

To, kar se zadnja leta dogaja, presega vse mere lepega okusa. Marsikaterega starša pa v zelo nerodno situacijo in velik strošek.

Mi, starši oz. vi starši, smo ti, ki lahko ukrepamo na raznih področjih. Poglejte samo kakšna evforija se dogaja okrog valet - od oblačil, do prostora kje se bo dogodek uprizoril. Da ne govorim o izletih.

Kaj zganjajo z maturami?!? Spet oblačila, prostori, izleti...; to se že tekmuje, kdo bo imel v Cankarjevem, kdo v Levu, kdo na Gospodarcu... A smo mi res tako prekleto bogata družba, da se lahko špogamo??? Ali so si starši dovolili, da jim njihovi mladci - osnovnošolci in maturanti, že v naprej določijo tako mora bit, saj ni važno, ne gre iz mojega žepa, bodo "tastari" že dali.

Poslušam starše, kako jamrajo koliki strošek je to.... Porkapipa, ljudje božji dajte ustavite konje..., kakšna darila neki, no!

 

Mogoče sem malo zasmetila temo, toda o tem bi treba tudi spregovoriti.

Pozdravček!

baška  

član od: 24.3.2008

sporočila: 221

22. maj 2010 7:24

Tudi jaz nisem za darila. Lepše je, če si naredijo kakšno prosto uro za veselo druženje, mogoče kakšen sladoled ali pica in se imajo lepo. V razredu našega otroka se je pa razredničarka vsako leto spomnila in jih je povabila na sladoled! Že tako je velik strošek z končnim izletom, valeto, ki mimogrede so si otroci zmislili že to, da se morajo po "uradnem delu" valete preoblečti in preobuti. To se je namreč dogajalo v hčerinem razredu in slišim, da se vsako leto ponavlja. Ko se končno končajo borbe z oblekami, saj ponavadi nobena ni dovolj primerna in bi se otroci-predvsem deklice rade okitile oh in ah, bolj kot na maturantskem plesu, pa ti že pride domov z idejo, da pa rabi še nekaj novega (ker bodo čisto vse imele samo jaz ne) za preoblečt. In če starši za vsako finto popustimo, se takšno "izsiljevanje" samo stopnjuje in ni konca. Pa tudi na nekaterih šolah prakticirajo, da po uradnem delu valete ostanejo starši v dvoranah, otroci pa "morajo" iti po svoje v diskoteke ali kakšno gostilno, ker bi radi uživali sami. Potem pa starši in učitelji obsedijo in ne vedo, kaj si naj počnejo! Halo!! lp baška

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti