Banja luka

Pozdravljeni in pozdravljene! :)

Zanima me, ali kdo od vas v kratkem načrtuje kak izlet v Banja Luko? Potrebujem namreč vstopnice za en koncert, ki pa jih ni možno kupiti nikjer drugje kot pa prav tam. Če kdo gre in bi mi bil/a pripravljen/a pomagati, bi bila zeeeeeeeeloooooo hvaležna!

s0ncek*

A je ta koncert tudi v Banja luki? pi.kica
Ja, tudi koncert je v Banja Luki. Zakaj, a te zanima, za kateri koncert gre? :) s0ncek*
Če gre za Nino Badrič, bi ti morda lahko kaj pomagala, ker vem za osebe, ki gredo tam na ta koncert. pi.kica
Ne, ni Nina Badrič, Lenny Kravitz je. Hvala vseeno. ;) s0ncek*
O, a tja tudi pride... Mogoče bo pa vendarle "ozdravel" in prišel tudi v Ljubljano :) No, upam, da se bo našel kdo, ki ti bo priskrbel karte. A kakšne spletne prodaje tudi nimajo ? pi.kica
Ne, ne bo ozdravel ... oziroma je že ozdravel, samo k nam ga ne bo :) vsi - tudi Banja Luka - so dobili nadomestni datum, mi pa ne. In sklepam, da če ga do zdaj nismo dobili, ko ga imajo že vsi ostali, ga tudi ne bomo dobili. :) Ne, nimajo spletne prodaje. Saj to je problem ;) me pa zanima, če mogoče veš, kje oziroma kako so tvoji prijatelji kupili karte za Nino Badrič? s0ncek*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti