Ali mi lahko kdo svetuje kako se pečejo "dunajski zrezki" v pečici?
mk66
Ali mi lahko kdo svetuje kako se pečejo "dunajski zrezki" v pečici?
mk66
13. jun 2009 13:49
Pred kratkim je bilo govora o tem nekje na forumu in sem tudi sama poskusila: zrezke normalno spaniraš, nato jih daš na peki papir in na vsakega košček masla. Mislim, da sem pekla pri 180-200 stopinjah. Pečeni so, ko dobijo tisto tapravo barvo. Srečno. RadaJem
13. jun 2009 14:36
RadaJem je napisal/a: |
Pred kratkim je bilo govora o tem nekje na forumu in sem tudi sama poskusila: zrezke normalno spaniraš, nato jih daš na peki papir in na vsakega košček masla. Mislim, da sem pekla pri 180-200 stopinjah. Pečeni so, ko dobijo tisto tapravo barvo. Srečno. RadaJem |
13. jun 2009 14:43
Seveda ni isti kot pri tistih, ki se cvrejo v olju, ampak zrezki so bili kljub temu dobri. Maslo jim da prijeten okus, pa vendar niso tako mastni. Tudi moj dragi jih je pohvalil. Idejo samo posredujem, dobila sem jo na tem forumu, ampak zdaj ne najdem tiste teme. RadaJem
13. jun 2009 14:46
Vem da sem na enem forumu to brala pa sem danes cel dopoldne iskala pa nisem našla. Jutri jih naredim in sporočim kakšni so bili. Dunajce imam ful rada samo moti me vsa tista maščoba. Sem namreč na dieti in naj nebi jedla maščob. Pa se mi jih je "zaluštal". Lep vikend vsem mk66
13. jun 2009 14:50
Zdaj sem jo pa našla, izvoli, mk66 http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1339 Jaz mislim, da ti bodo tisti iz pečice všeč. RadaJem
13. jun 2009 15:00
RadaJem najlepša ti hvala!!!!! LP mk66
13. jun 2009 15:32
[8V)] Avtor:lili Zanimivo.Vredno je preiskusiti. LP liljana2
13. jun 2009 16:32
Že nekaj časa jih "cvrem" v pečici ,naložim na pekač ,malo pokapljam z oljem ,20 minut na 200 stopinj in sploh ne veš da niso ocvrti v olju.Tudi meso je veiko bolj sočno.
lp goga
14. jun 2009 10:16
Jih je potrebno kaj obračat ,ali se "cvrejo" samo na eni strani? renata69 http://renata69.moj-album.com/
14. jun 2009 10:51
prosim tudi jaz za hiter odgovor, ker jih imam že v pečici. kleoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Bučni mufini s kremastim nadevom