| TORTICA je napisal/a: |
| Da ne bom preveč smetila kulinaričnega foruma z navajnajem razlogom, ki bi zveneli kot da se opravičujem, ker tega ne rabim: uspela sem najti takega psička ( ali pa obratno). Vzrediteljico pozna precej ljudi in tudi dva od teh sta psička kupila pri njej (prejšnja legla) in jo zelo pohvalila. Psički so zdravi. |
Maltežan
Vzrediteljica moje psičke me je zasliševala Kot KGB ali CIA. NA vsak način je hotela vedet, da bodo mladički v dobrih domovih. Že to mi je dalo vedeti, da je tudi ona odgovorna, čeprav sem jo tudi jaz preverila s pogovorom z veterinarjem.
Mi smo posvojili eno mešanko. Mama je črni koker, oče nepoznan. je mali cukerček, črna z belo kravatico, socializirana, cepljena, navajena drugih živali in ljudi....Slike so tudi v albumu. naš cukerček
ima sedaj že dobra 2 meseca, ne lula več noter, že zna nekaj komand izpolniti....skratka bonbonček!![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Vzrediteljica moje psičke me je zasliševala Kot KGB ali CIA. NA vsak način je hotela vedet, da bodo mladički v dobrih domovih. Že to mi je dalo vedeti, da je tudi ona odgovorna, čeprav sem jo tudi jaz preverila s pogovorom z veterinarjem.
[pika] Vanja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.