Knjižica: hvala za vse

mami1  

član od: 11.6.2004

sporočila: 129

tema odprta - 10. jun 2009 12:51 | ogledi: 1.594 | odgovori: 7

Na spletu sem našla knjižico z naslovom Hvala za vse (avtorica Breda Konte). Nikjer na spletu nisem našla strani, kjer bi lahko knjižico malo prelistala, v našem kraju pa je v knjigarnah ni. Zanima me, če katera od vas pozna to knjižico. Zanima me vsebina. Kakšne misli oz. verzi so v njej. Knjižico nameravam kupiti prek spleta, vendar si brez ogleda ne upam. Potrebujem jo za darilo, zato mi bo vsak vaš odgovor zelo dobrodošel.

hvala in lep pozdrav

Mami1

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

10. jun 2009 13:08

V COBISS vtipkas avtorico in naslov in pogledas v kateri knjiznici jo imajo. Potem pa v najblizjo knjiznico na ogled vida70

mami1  

10. jun 2009 13:13

Hvala vida70 za nasvet, toda žal te knjižice v naši knjižnici nimajo. Mami1

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

10. jun 2009 14:13

Vida ti je napisala, da poglej, v kateri knjižnici jo imajo, če ne moreš tja, lahko zaprosiš tudi za medknjižnično izposojo. Loni Makaroni

neznan uporabnik

10. jun 2009 15:37

mami1, knjigo naročite, poglejte, in če vam ni všeč, jo lahko vrnete. Izgubite samo poštnino. Ali pa, kot pravi Loni, naročite medknjižnično izposojo. jancka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. jun 2009 15:39

V našem lepem mestu v knjigarni konzorcij jo zanesljivo imajo (ali pa telefoniraj tja, če jo imajo, ampak se mi zdi, da je, imam jo v vizualnem spominu vis-a-vis zemljevidi). Stvar stane 7 EUR ali nekaj takega. Zdaj, če je v tvojem kraju nimajo, je verjetno pot do Lj dražja od cene te knjižice. Ti kar lepo pridi v naše lepo mesto, boš imela lep izlet, pa še darilo boš kupila. Če ne bo ravno po tvojem okusu ali okusu obdarjenca - totalno mimo se s tem izborom ne da udariti, tako, da je po mojem trema odveč. Vendelina jr.

feferon  

član od: 27.8.2007

sporočila: 114

10. jun 2009 16:01

Medknjižnjična izposoja v naši "vasi" stane 7 eur, tako da se jo očitno bolj splača kupiti in spraviti, če ti ne bo všeč. Sicer pa mislim, da ima taka knjižica bolj simbolično kot uporabno vrednost in res je, kot pravi vendelina, ne moreš udariti hudo mimo. feferon

mami1  

11. jun 2009 9:25

Vendelina jr., se strinjam glede izleta in stroškov. Štos je v tem da zadevo potrebujem do konca tedna, in to 2 kom. Ne utegnem do Ljubljane (sem 60 km stran), zato sem mislila, da kdo pozna vsebino. Ker bo knjižica le še pikica na i poleg "glavnega darila", ne bi rada "zeznila" (da ne bi bilo preveč "slinasto" - upam da razumete kaj mislim), in ker ne poznam vsebine ne morem kar naročit. In Berny hvala za namig, na pošte pa res nisem pomislila! Že letim. Vsem puncam - hvala za vse nasvete. Če pa je katera knjižico že listala - pa naj se javi. Lep pozdrav Mami1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti