Operacija kolka

neznan uporabnik

9. jun 2009 11:57

"Moja sestrična" ni pristaš skupinskega jambranjain ponavadi ne kima, kadar ji kdo reče, da se nekaj NE DA. Vrta in vrta, dokler ne najdejo način, da se nekaj DA! Se ji je že velikokrat obrestovalo, ko je pokazala zagrizenost in čustveno vpletenost in je desetkrat ali večkrat ponovila, kako je resnično prepričana, da se problem lahko reši. Da ne dolgovezim, samo namig: neverjetno veliko ljudi odpove svoj datum (bolezen, strah, pozabljivost(?), bognedaj smrt..), eni javijo, da jih ne bo, drugi ne. Zaradi teh drugih, ki ignorirajo bonton in se jim ne zdi vredno pravočasno sporočiti, da jih ne bo, imamo prazen prostor. In moram reči, da so tudi zaradi takih ignorantov čakalne vrste daljše, kot bi lahko bile. Zdaj pa - če poveš, da ti je res veliko do tega, da prideš čimprej na vrsto in da si slišala, da obstajajo te luknje (pa ne zdej "Sej VEM, da imate za tiste po vezah pa zmeraj plac..!" ampak:"Kaj pa mislite v primeru, če kdo odpove operacijo in bi mi takoj prišli, magari ob 6h zjutraj ali pa sredi noči, ni važno, bomo ob mobitelu nonstop čakali.." in take fore), potem si že bliže rešitvi. "Moja sestrična" je brez doplačil, podkupnin in ne vem česa še, na lep način skrajšala muke čakanja za približno 15x. Je pa vedno, VEDNO dala vedeti, da zdravstvene delavce razume in da še dobro da speljejo toliko kot speljejo . Ne vem, če paše sem ampak danes mi gre tale po glavi: Če se vedeš kot ovca, te bodo ostrigli kot ovco. In še eden: Kjer je volja, tam je pot. Pa ne bom več solila pameti, da ne bom izpadla kot prijateljica od moje sestrične.. japaja

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

9. jun 2009 12:25

tole od japaja je preizkušeno na lastni koži in pri dotični zgoraj navedeni temi preizkušeno pred mesecem dni pri sestrični,konkretno v bolnišnici Valdoltra anaeva

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

9. jun 2009 19:50

Sigurno se da prej, če malo pojambraš, večkrat pokličeš. Jaz sem še premlada za zamenjava kolka. Zato tudi čakam in malo potrpim. breskva

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 559

9. jun 2009 20:30

Moja dobra prijateljica,ki jo poznam od takrat,ko smo imeli v oskrbi njeno mamo je v ljubljani čakala več kot tri leta,zato je šla v Novo mesto.Lahko jo vprašam koliko je tam čakala.Z uspehom operaccije je zelo zadovoljna. chappy

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

10. jun 2009 14:49

Hvala, dekleta. Se bom pozanimala bolj podrobno s pomočjo vaših nasvetov

lp

cervus

Trojka  

član od: 14.5.2009

sporočila: 49

11. jun 2009 6:08

Priporočam Ptujsko bolnišnico. Hitro prideš na vrsto, pozanimaj se. Trojka

Mojca32  

član od: 22.8.2005

sporočila: 69

11. jun 2009 23:04

Delam v ortopedski operacijski v MB. Žal vam moram povedat, da s prosjačenjem in jamranjem pri nas ne prideš prej na vrsto. Imamo namreč dosti primerov takih, ki jih že kirurg označi pod urgentna stanja, tako da imajo le-ti prednost. Trenutna čakalna doba za protezo kolka je 9 mesecev, za koleno pa cca. 3 leta. Trojka ima pa prav. Dobra alternativa je Ptuj. Tja hodi MB ekipa delat proteze in je lažje in hitreje priti na vrsto. Vem, da je hudo čakat, ko te boli, vendar mi že delamo vsi na robu naših zmožnosti. Mislim, da 1000 protez na leto le ni tako zanemarljiva številka. In vse v korist skrajšanja čakalnih dob. Naša želja je namreč, da bi enkrat prišli "na čisto", vendar je to skoraj nemogoče pri enakem številu zaposlenih in pri nerazširjenem operacijskem programu. Vsem želim čimprejšnji termin za op. in čim manj bolečin. Mojca32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti