neznan uporabnik
9. jun 2009 11:57
"Moja sestrična" ni pristaš skupinskega jambranjain ponavadi ne kima, kadar ji kdo reče, da se nekaj NE DA. Vrta in vrta, dokler ne najdejo način, da se nekaj DA! Se ji je že velikokrat obrestovalo, ko je pokazala zagrizenost in čustveno vpletenost in je desetkrat ali večkrat ponovila, kako je resnično prepričana, da se problem lahko reši. Da ne dolgovezim, samo namig: neverjetno veliko ljudi odpove svoj datum (bolezen, strah, pozabljivost(?), bognedaj smrt..), eni javijo, da jih ne bo, drugi ne. Zaradi teh drugih, ki ignorirajo bonton in se jim ne zdi vredno pravočasno sporočiti, da jih ne bo, imamo prazen prostor. In moram reči, da so tudi zaradi takih ignorantov čakalne vrste daljše, kot bi lahko bile. Zdaj pa - če poveš, da ti je res veliko do tega, da prideš čimprej na vrsto in da si slišala, da obstajajo te luknje (pa ne zdej "Sej VEM, da imate za tiste po vezah pa zmeraj plac..!" ampak:"Kaj pa mislite v primeru, če kdo odpove operacijo in bi mi takoj prišli, magari ob 6h zjutraj ali pa sredi noči, ni važno, bomo ob mobitelu nonstop čakali.." in take fore), potem si že bliže rešitvi. "Moja sestrična" je brez doplačil, podkupnin in ne vem česa še, na lep način skrajšala muke čakanja za približno 15x. Je pa vedno, VEDNO dala vedeti, da zdravstvene delavce razume in da še dobro da speljejo toliko kot speljejo . Ne vem, če paše sem ampak danes mi gre tale po glavi: Če se vedeš kot ovca, te bodo ostrigli kot ovco. In še eden: Kjer je volja, tam je pot. Pa ne bom več solila pameti, da ne bom izpadla kot prijateljica od moje sestrične..