Kreme za sončenje
| cellnet je napisal/a: |
| @vendelina upam, da boš tako prepričana tudi, ko boš stara 50 in se odločala za botox in kemični piling ali še kaj hujšega ;) (merim na stavek o kozmetičnem salonu) cellnet |
Meni se zdi, da je ne glede kako ukrepate ali ne ukrepate glede zaščite pred soncem zelo pomembno, da s zem začnete dovolj zgodaj in ne šele na dopustu. Sonce ne žge samo tistih na smučkah in čolnih, ampak tudi vse pešce, kolesarje, tenisače in vrtnarje.
Dokler se nisem začela mazati s faktorjem leto in dan, me je redno in pošteno zapeklo ravno tisto bledo februarsko ali najkasneje marčevsko sonce in to ne ob kakšnem intenzivnem in dolgotrajnem izpostavljanju, ampak kar na nekajminutni vožnji od doma do službe.
nola| Vendelina jr. je napisal/a: |
| @cellnet, jaz, ko bom velika, bom Sophia Loren.... |
Ilrido für Kinder, faktor 30; moram pa probat še Apres Gel
Ne menjam za nobeno ceno
Jaz pa imam naravni gel aloje SPF15 in po sončenju tudi alojin gel po sončenju z dodatkom avokada. Enkratna stvar, pa tudi alergije na sonce lani več ni bilo. Fantastično, primerno tudi za svetlopolte in otroke.
Moja hči ima Vitiligo in je nič ni opeklo na belih mestih, pa še kožo fajn navlaži.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Odlično hitro kosilo

Ribja juha s testeninami