Zviti krofi
Ena članica je enkrat bila, ko je prav zmerjala ostale, gledala fotografije iz srečanj in se potem norčevala. Samo to ni bila inteligentka, ne spomnim pa se nicka.
| japaja je napisal/a: |
| KONČNO!! Ribaracarak, a lahko zvem za njen nick? Da grem prečitat v arhiv kulinarike, kaj je pisala? japaja |
japaja, jaz lahko rešim tvoj problem: točno vem kje una, za katero mislijo, da si ti ima materino znamenje ( tam nekje pod popkom, vem točno kje ). Evo, jaz bi se žrtvoval za mir na portalu in bi to pogledal ( tudi prešlatal, da morda ni kaj narisano ) in bi pol vesoljni kulinariki razodel resnico.![]()
Katka lopatka, jaz pa se spomnim njenega nicka, ma mogoče bo japaja čist zgoržena, ko bo videla, na koga me je v začetku spominjala....zato naj ostane kar pri tem
rrrMislim, da ni nikjer nobene paranoje - veliko ljudi s kulinarike se tudi medsebojno v živo pozna in ve eden o drugem le toliko, kolikor se posamezniku zdi potrebno, velika večina pa je v ilegali in bo tam tudi za vedno ostala ... večina le-teh ostaja na nekem primernem nivoju, posamezniki pa si včasih privoščijo prav nezaslišane stvari ....
rrr
Ne, japaja ne more biti inteligentka, imata absolutno različna načina pisanja in japaja vsaj pove kaj misli, ona druga pa nobene misli in stavka ne dokonča, kot bi se spodobilo. No, vsaj po moje.
Keep going, japaja!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Polnjene paprike