12. jun 2009 10:21
Lidič pa ravno ti ko po raznoraznih muzejih dvomljivega slovesa hodiš....
12. jun 2009 10:21
Lidič pa ravno ti ko po raznoraznih muzejih dvomljivega slovesa hodiš....
12. jun 2009 10:24
| kobra 1 je napisal/a: |
Ko bo končno tole prišlo v uporabo, prosim za predstavitev, pa makar pri meni doma. kobra 1 |
Ne kobra, jaz ponujam predstavitev pri meni doma, lahko pomagam pri nameščanju. Po moje sem bližje centru Slo, lažje se boste pri meni zbrale. Jass, pa dej no " namontiraj " in poslikaj, vidiš, da tudi druge zanima.
ežoj
12. jun 2009 10:28
Ežoj, str.4 zadnji post. Poglej sliko... jass
12. jun 2009 10:34
Jass, men se pa zdi, da ti mene mal ........... za nos vlečeš........... : ) : ) : ) lidka [sonce]
12. jun 2009 10:53
[citat=--ežoj--]
[citat=--kobra 1--]
Ko bo končno tole prišlo v uporabo, prosim za predstavitev, pa makar pri meni doma.
, ne vem zakaj sem ob pogledu na sponko dobila asociacijo na m. obroček![]()
.... kaj se ve, morada zaradi tise vsestranske uporabnosti![]()
![]()
kobra 1
[/citat]
Ne kobra, jaz ponujam predstavitev pri meni doma, lahko pomagam pri nameščanju. Po moje sem bližje centru Slo, lažje se boste pri meni zbrale. Jass, pa dej no " namontiraj " in poslikaj, vidiš, da tudi druge
zanima.
Ežoj ti ne priporočam ,da te kaj ne štrafne....![]()
lp goga
12. jun 2009 11:09
A so te klipsne tudi za moške ? hedonist
12. jun 2009 11:11
Vsekakor! Na koncu koncev tudi modelčke za speculase lahko oboji uporabljamo. Začetnica
12. jun 2009 11:11
| lidka je napisal/a: |
| Jass, men se pa zdi, da ti mene mal ........... za nos vlečeš........... : ) : ) : ) lidka [sonce] |
12. jun 2009 11:14
| mamamia je napisal/a: | ||
|
A tudi tako drobne kroglice funkcionirajo (so pa lepe barve)?![]()
![]()
![]()
12. jun 2009 11:38
Itak, da so lepe barve, sam mal velik jih je, to me mal bega. (pa kje je zdaj kdo, ki bi kako mastno v angleščini povedal). Bomo šli vsi na koruzo klečat... : ) lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo