Podarim Mercatorjev kupon ugodnosti za 32% popust:
unovčljiv do 20. 6. 2009 v poslovalnicah M Holidays (Šiška, Maxi, Celje, Novo mesto); velja za nakup aranžmaja v Hotelu Termal v Moravskih Toplicah v obdobju do 30. 6. 2009.
Podarim Mercatorjev kupon ugodnosti za 32% popust:
unovčljiv do 20. 6. 2009 v poslovalnicah M Holidays (Šiška, Maxi, Celje, Novo mesto); velja za nakup aranžmaja v Hotelu Termal v Moravskih Toplicah v obdobju do 30. 6. 2009.
22. maj 2009 11:20
Tudi jaz imam dva, ki jih ne bom izkoristila.
Lejla13
22. maj 2009 11:24
tudi jaz jih imam...
lp veverica cak
21. jul 2009 14:11
Da ne odpiram nove teme ,bom kar tule prosila če ima kdo kakšen račun za tole zbiranje v Mercatorju!Če zbereš račune za 25 kg kupljenih izdelkov(ariel,lenor,dreft) za obdobje od 2.7.-1.9.09,dobiš likalnik!Če imate račun pa ga ne rabite ,se že vnaprej zahvaljujem,če mi ga kdo podari,prosim na zs!Hvala in lp
marjeta10
25. jul 2009 10:52
Pozdravljeni, tudi jaz se priporočam za kakšen račun kot Marjeta10. Jah kaj čmo ... pripravljamo se na novega člana v družini in vsaka podarjena stvar pride prav, ko je že toliko stroškov z nakupom stvari za prvega dojenčka :) Želim vam prelep dan!
19. nov 2009 18:35
Pozdravljeni, če ima katera Mercatorjev torkov račun za 10 % popust in ga ne bo izkoristila, se toplo priporočam. libra
19. nov 2009 19:33
Če kdo rabi kupon za popust M holidaysovega enodnevnega izleta v Christkindl naj javi. Na razpolago sta 2 kupona.
onija
21. jul 2013 7:13
Pozdravljeni!
Bom kar tu nadaljevala. V kolikor ima kdo kupončke za 30% popust na kopalne karte v SLO termalnih kopališčih, bi se priporočala.
Hvala in lepo nedeljo
sonce51
18. okt 2017 9:24
Tole je sicer že stara tema, pa vseeno, Merkator ima od četrtka naprej ogromno ugodnosti https://www.letakonosa.si/mercator/akcijski-katalog-od- Sama grem po vseh trgovinah, tehtam med kvaliteto in ceno :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom