Jaffa torta
| WRAN51 je napisal/a: |
| ti sosesedi so nas skoraj poapali in še vedno se trudijo kaj slabega o nas povedat.hmm |
a bejž no bejž ... a Slovenci pa nimajo nič slabega za povedat, čez te sosede? Lepo te prosim no ...
PitončicaTe pesmi spadajo v našo skupno zgodovino. In te zgodovine se ni treba sramovati. Jaz sem ponosna na to, da sem vsako leto sredi maja stala v množici na mestnem trgu in pričakovala štafeto mladosti. Čeprav sem tako pričakovala le nekaj zadnjih štafet ...
Sicer si pa naši bivši bratje enako nostalgično zavrtijo kakšno Anjo Rupel (me je presenetilo, kako je znana dol), Predina in še koga.
AtinaPonavadi se trudim, da me Wranove pripombe ne bi spravile iz tira - danes imam pa provokacij zadosti, zato ga bom kar tu vprašala:
Ali so kulinarične specialitete, katerih poreklo izhaja iz območja naše bivše Avstroogrske monarhije (ki nas je tudi veselo "papala") oz. oboževanje le-teh na naši Kulinariki (spomnimo se samo na linško torto, pa Sacher torto, pa solnograške žličnike, pa dunajske zrezke) tudi sramota za slovensko domoljubnost?
Mojca
| proxima je napisal/a: |
| wran51: tale je pa zate: http://www.youtube.com/watch?v=I-XU9OI9tUE |
Bravo, proxy, se režim do solz.
Loni Makaroni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Rezanci Barilla s slanino in gobami