Kamp amarin rovinj ali podobno

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

tema odprta - 12. maj 2009 10:10 | ogledi: 3.287 | odgovori: 3

Bliža se poletje...Imamo prikolico in letos iščemo kamp, kjer bi bilo čimveč aktivnosti tudi za naše najstnike. Ker jih samo z minigolfom enostavno ne moremo zadovoljiti..meni zadošča knjiga, plaža in pogled na morje ter možgane na 33 obratov...mladi pa želijo še kaj več..v oči nam je padel kamp Amarin v Rovinju. Ni daleč, ima restavracijo in trgovino (kar je meni všeč, saj vsaj en obrok radi pojemo zunaj), ima tenis igrišča in še marsikaj za mlade, pa bazen, tobogani..veliko je zapisanega na netu. Zanima me če je kdo že bival v tem ali podobnem kampu in izkušnje.

V roku 3 tednov se bova z možem zapejala dol in si v živo ogledala, do takrat pa prosim za mnenje ali kako sugestijo z vaše strani...

Lejla13  

član od: 21.1.2008

sporočila: 390

12. maj 2009 13:53

Tortica, tja hodimo že več kot dvajset let. Prej je bil to nudistični camp, sedaj pa že nekaj let ne več.

Poleg tega, kar si prebrala na netu, ti lahko povem, da cel dan vozi ladjica v Rovinj, da je v Rovinju zelo dobro založena tržnica, takoj zraven ribarnica, kjer ti brez problema očistijo ribe, vmes pa greš na kavo ali pir, za ovinkom je tudi zelo dobra mesnica. V mestu je pizzerija, kjer sva kot dekle in fant prvič jedla pizzo in jo vsaj enkrat na dopust obvezno obiščeva, ker boljše za najin okus ne pečejo nikjer, no ja, dobra je tudi pri Anteju (nasproti Porton Biondija) . In da je čez ograjo pri Džaniju mogoče kupiti zelo dobro belo in rdeče vino,  da se zelo dobro je Pri Nadi, tudi ribe in priloge odlično pripravijo, zunaj ob cesti prodajajo svežo zelenjavo in sadje, malo naprej je majhna trgovinica, kjer ni vrst tako kot v campu.

Mislim, da sem ti v glavnem povedala vse, kar ne moraš vedeti, če nisi stalen gost. 

Če sem te uspela navdušiti, vas povabim na pijačo. Smo v borovem gozdičku, levo od recepcije.

 

 

Lejla13

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

12. maj 2009 14:08

Sem vedela, da se bo našel kdo.... Lejla, res ti hvala! Hvala tudi za povabilo, samo ne vem, če boste takrat dol kot mi? Če pa boste (začetek oz. prva polovica julija), pa res z veseljem pridem. Ali imate prikolico?

Lejla13  

član od: 21.1.2008

sporočila: 390

13. maj 2009 15:03

Ja, imamo prikolico, ti javim številko, ko jo bomo konec junija postavili. Sva pa potem vsak podaljšan vikend od četrtka zvečer do nedelje popoldan dol.

Lejla13

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti