Naročilo drobnega peciva na notranjskem

Približuje se nam nekaj praznovanj, pa bi radi naročili nekaj kg drobnega peciva in par potic pri kakšni gospe ali kakšen s.p. , ki to zares obvladajo. Lokacija je okolica Logatca, Vrhnika, Postojna, Idrija. Imate kakšen namig - dobre izkušnje?

Hvala vnaprej....B.

Barb31

Škoda, imam ravno kuhinjo v razsulu, če ne bi se kaj zmenile.

mizarka
pekarna Jure v Postojni,drugega se ta hip res ne spomnim anaeva
se strinjam z anaevo. Mi tudi tja hodimo. tanjaj
pekarna jure ima res zelo dobre stvari reza

Moja žlahta tudi tam nabavlja.

Loni Makaroni
Imajo tudi full dobre tortte. meni je dobra 1kg-ska, ki je čokoladna ali sadna in stane 1kg samo 7e. Čeprav ful dosti pečem, sem jo že kar nekajkrat naročila v naši trgovini, ki je od Pekarne Jure. Po moje ne more bit slabo tole pecivo na kg, ker poznam tudi njihove piškote, jih imajo res poceni in dobri so. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
Ne vem kolk ste oddaljene od Lokve pri Divači, tam je slaščičarna Vesna, ki dela odlične vse vrste peciva. _kekec_
Dragica Kaluža iz Narina - malo naprej od Pivke... ima peko potic in peciva, nasploh pa so narinske punce zelo pridne za take zadeve Staša
Punce, hvala lepa za vse te predloge - nekaj se bo pa že moralo najti tudi za nas zbirčneže;-)Poročilo še pride. LP B Barb31

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti