Dopust

nina88  

član od: 6.3.2007

sporočila: 66

tema odprta - 4. maj 2009 9:44 | ogledi: 2.013 | odgovori: 6

Pozdravljeni!

S fantom bi se odpravila na morje na slovensko obalo. Sva dva, brez otrok.

Šla bi za en teden, s svojim avtom, šla bi v apartma (ne prav starinski), z balkonom ali teraso, parkiriščem za avto in da je plaža blizu (peš).

Kam bi lahko šla ima kdo kakšne izkušnje? Kje ste bili zadovoljni.

Pa seveda za zmerno ceno! (študentka)

lp

Nina

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

4. maj 2009 10:01

Jaz bi ti predlagala Debeli rtič. Lani je bila hčerka tam na košarkarskem taboru. Meni se je zdelo idealno. Poglej si to spletno stran: http://www.zdravilisce-debelirtic.org/. K

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

4. maj 2009 11:12

Se priključim s podobnim vprašanjem. Imamava iste želje le, da sva starejša, tretji sopotnik pa je pes, ki je lepo vzgojen in vajen življenja v stanovanju. Dopust bo v septembru. Je kje kaj primernega, razen v kampu? Lp Nasha

ursula-ce  

član od: 18.10.2008

sporočila: 542

5. maj 2009 7:01

Še jaz pristavim lonček s vprašanjem: jaz in moj žepni kuža pa bi rada šla v avtokamp Ankaran v kakšno prikolico. Upala sem, da bom dobila preko Telekoma turizem njihovo prikolico, pa sem bila prepozna. Pozna morda kdo kakšno firmo, ki ima v avtokampu prikolico? Šla bi v mesecu juniju. Lahko je tudi v zasebni prikolici. Hvala in maksi lep dan! ursula-ce

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

5. maj 2009 7:26

asicer ne vem natančno, ma v Izoli je cel kup takih privat apartmajev. jaz mam taščo in tasta v Izoli in ko se peljemo tja je kar nekaj hiš oz apartmajev, pa zgledajo lepo. Plaža je pa samo čez cesto pa še en košček peš. http://katarinak.moj-album.com/

anita80  

član od: 7.5.2009

sporočila: 38

14. maj 2009 7:36

Katarina K mi se letos odpravljamo v Izolo - Jagodje (blizu Simonov zaliv). Ker sem rezervirala pred sezono pride cenejše. Pri iskanju sem uporabila kar internet, ker se mi zdi da pri raznih potovalnih agencijah pride preveč drago. Najeti apartma ima gril, parking in gugalnico za otroke (čeprav to pri tebi še ne pride v poštev). Kako dejansko je tam ne vem povedati.... ampak vedno gremo v Izolo (tudi če samo za en dan) tam se mi zdi najboljša lokacija.... komaj čakam na drugi mesec ) za podrobnosti poglej na www.apartmajibreda.com P.S.: bi bila pa vesela, če bi kdo dal kakšno informacijo, če je tam že bil anita80

jagodna pita  

član od: 19.2.2009

sporočila: 117

14. maj 2009 7:49

A kdo ve kolk je turistična taksa na otoku krk za 11 dni v avtokampu maslinik,zame in za sina 5,5 let starega? lp jagodna pita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti