Sladkorna bolezen

SMARTY1  

član od: 26.2.2014

sporočila: 2750

6. okt 2014 15:43

Ognjič je napisal/a:

Sicer zdaj tudi jaz pomagam, pa vseeno: bolj se oglašamo in negodujemo, bolj gre tej naravi vse na mlin, saj je tema, v kateri reklamira knjige, vedno na vrhu. In, kot vidite, niti ne replicira in ne polemizira, ona gre svojo "špuro veselo dalje".



Ognjič

 

Ja, je "odporen" na vse, ker ima rastline na krožniku

SMARTY1

blossom  

član od: 8.2.2009

sporočila: 383

6. okt 2014 19:44

SMARTY1 je napisal/a:

Narava, ti si pa res živ obup !!

In edino ti mi dvigaš sladkor, pritisk, holesterol.... pa kljub temu ne bom imela orhidejo za kosilo, ker za tebe,žal, ni zdravila ...

SMARTY1

 

  

blossom

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. okt 2014 6:52

Tole

 

narava je napisal/a:

Lorelay, diabetes tipa 2 je zelo lahko pozdraviti s polnovredno rastlinsko prehrano. Citiram iz knjige "Jedilnik Druge gasilske brigade":

"Zakaj je bila dieta dr. Barnarda tako uspešna? Odgovor je tako enostaven, da je kar hudo: zato, ker z uživanjem slastne rastlinske hrane z malo maščobami dosežemo, da telo pokuri in presnovi odvečno maščobo iz vseh telesnih celic. Zato lahko že po kakšnem tednu insulin znova potrka na celična vrata, vtakne svoj ključ v zdaj čisto ključavnico in jo odpre. Vrata se odprejo in insulin lahko dostavi glukozo."

 

V Sloveniji je na stotine ljudi, ki so pozdravili to bolezen na ta način, obstajajo pa tudi takšni, ki so na isti način pozdravili celo diabetes tipa 1. (odstranjeno zaradi očitne reklame Mod.2)

 

Pamet torej v roke in rastline na krožnik!
narava

je boleče neodgovorno pisanje. Oziroma, za takim pisanjem je eno maloumno razmišljanje, ki je prepričano, da je 7 mlijard ljudi več-ali-manj po istem kopitu in da se bodo zdravili z istim vatlom in da bo rezultat zanesljivo uspešen. Tako maloumno razmišljanje noče slišati nič, če pa že, pa hitro pozabi.In ker imajo ljudje pravico javno objavljati vsakršno neumnost - čeprav se tale že spogleduje s tistim, da utegne ogrožati zdravje koga in kadar pravica enega ogroža pravice in varnost drugega, se mora prva pravica ustaviti - in za take neumnosti je svet interneta domilislil lastne spletne strani, bloge, FB-je in kar je še tega. Skratak, narava, s takimili univerzalnimi recepti smetiti po forumu - to je malo zajedalsko. Bodi karakter, naredi si profil in stran in potem od tam lovi vernikie, ki ti bodo lsedili po jedinlikh gasilskih brigad ....dokler pač ne bodo prišli na urgenco.



Vendelina jr.

narava  

član od: 23.9.2014

sporočila: 13

2. okt 2015 10:11

Lorelay, v izjemno veliko pomoč ti bodo recepti iz knjige Program za ozdravitev sladkorne bolezni. Ja, prav ste prebrali, sladkorna bolezen tipa 2 je ozdravljiva. To medicinsko dejstvo je znano že 20 let.

narava

SMARTY1  

član od: 26.2.2014

sporočila: 2750

2. okt 2015 10:16

narava je napisal/a:

Lorelay, v izjemno veliko pomoč ti bodo recepti iz knjige Program za ozdravitev sladkorne bolezni. Ja, prav ste prebrali, sladkorna bolezen tipa 2 je ozdravljiva. To medicinsko dejstvo je znano že 20 let.



narava

 

Ti še vedno govoriš gluposti.... pa še slabe vesti nimaš !

SMARTY1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti