![]()
Bravo za Jerneja in Bojana, pa če je še kdo drug imel prste vmes. Super je.![]()
Loni Makaroni ![]()
![]()
Bravo za Jerneja in Bojana, pa če je še kdo drug imel prste vmes. Super je.![]()
Loni Makaroni ![]()
8. apr 2009 16:07
Čao, uuuuaaaaa! Jupiiii! Cel dan sem klikala, kdaj bo stran ponovno vzpostavljena! Super! Vse pohvale J&B! Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)
8. apr 2009 16:08
Sigurno so imeli kak števec klikov naštiman, ker jaz sem tudi šla vsakič, ko sem se pred rač. usedla, malo kliknit.
Loni Makaroni
8. apr 2009 16:15
Iskrene čestitke celotni ekipi in hvala za ves trud, ki ga vlagate...
8. apr 2009 16:24
Mene malo moti, da je vse tako na levi strani, ne pa sredinsko poravnano. Je pa res, da se bomo morali vsi skupaj navadit. [soncnica] jana1
8. apr 2009 16:32
celotna stran je sredinsko poravnana. Prejšnja KulSlo je bila pa levo poravnana.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijeneznan uporabnik
8. apr 2009 16:36
Lepo - nimam besed. Čestitke vsem, ki se trudite in še več uspeha v prihodnje.
8. apr 2009 16:56
Zelo mi je všeč. Odkar spremljam Kulinarično Slovenijo, mi je bila vsaka sprememba, ki ste jo naredili, všeč. Vidi se, da vam ni vseeno in s trdim delom nadgrajujete doseženo.
Moram reči, da je tokratna "izdaja" izvrsten presežek in spodbuda za uporabnika, da se bodo vedno še z večjim veseljem vračali na to stran.
Hvala vam.
8. apr 2009 17:00
Tudi meni je stran zelo ušeč. Morala pa se je bom še malo navaditi
8. apr 2009 17:12
Vanja, čarobna beseda je REFRESH...pa boš dobila beležko. Čeveljčkov pa še ne ![]()
Bojan Administrator
8. apr 2009 17:16
lepo lepo
samo navadit se bo treba ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako