8. apr 2009 17:14
Vendelina - Val 202 poročila ob 15:30, zdaj pa sem našel še na : http://24ur.com/novice/gospodarstvo/abanka-se lp Vlado
8. apr 2009 17:14
Vendelina - Val 202 poročila ob 15:30, zdaj pa sem našel še na : http://24ur.com/novice/gospodarstvo/abanka-se lp Vlado
8. apr 2009 18:30
Tuda na STA je bilo, da se je Probanka odrekla tem zalogam mesa. Samo malo pozno, bi rekla. Mamamia mamamia
8. apr 2009 23:35
No, tole s Pomurko je en tak tipičen primer "kaj me briga, jaz nimam nič s tem" razmišljanja. Tu jih je v vrsto za postavit odgovorne pa ušesa jim za navit ali pa še kaj drugega - po vrsti bi morali za to meso poskrbeti vodstvo fabrike, pa potem sindikat zahtevat, tudi občina bi lahko elektru tisti štrom plačala, da bi hladilnica delala, ali pa banka, ali pa VURS bi lahko zahteval iz čisto sanitarnih razlogov, da štrom ostane... skratka, marsikdo je imel možnost pravočasno ukrepati, pa ni, ker je najlažje pač glavo v pesek porinit... Sicer pa zdajle berem, da naj bi jutri šli vursovci preverit, a se da še kaj mesa porabit, al je vse fuč... Too late Irena
9. apr 2009 8:53
Mene pa zelo moti to, da nas je ogromno že marca vedelo, da so odklopili elektriko. Pričakovala sem, da bodo novinarji željni šokantnih, senzacionalnih in podobnih novic z "mastnimi" naslovi to objavili in s tem pospešili reševanje problema. Pa se v bistvu do včeraj ni dogajalo skoraj nič. (Očitno je tema Čepin še vedno bolj pomembna kot 90 ton mesa.
9. apr 2009 9:00
Karmina, zadela si. @Vlado, thnx, sem potem zvečer slišala za to bistrost od zavarovanja terjatev... Vendelina jr.
9. apr 2009 9:08
Madona, ste pa res čudni: a niste slišali, da sedaj imamo kapitalizem ( ki smo si ga sami želeli ).
ežoj
9. apr 2009 9:20
| ežoj je napisal/a: |
Madona, ste pa res čudni: a niste slišali, da sedaj imamo kapitalizem ( ki smo si ga sami želeli ). ežoj |
9. apr 2009 9:30
Jaz sem se seveda zmlotila, Abanka je bila upnica, ne Probanka. Prsti hitrejši od pameti ... Mamamia mamamia
9. apr 2009 10:04
Ežoj, meni se danes ne da razlagati kakšna je razlika med plenjenjem in kapitalizmom (ker je), samo tale tvoja že večkrat izrečena misel v kontekstu teme o pomurki in mipu se slitiš tako posrečeno kot je posrečena tista, da naj si ljudje, ki so zaradi potresa v šotorih, predstavljajo, da so na kamperskih počitnicah.... Vendelina jr.
9. apr 2009 14:44
Med delavce delijo meso, zares. Del tega mesa je v "zamrznjenem stanju", ostali kateri pa so dobili nezamrznjenega pa bodo verjetno naredili piknik za celo soseščino. Še dobro, da je napovedano lepo vreme pa še prazniki se bližajo. KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Pirini svaljki s pršutom