Golobi na balkonu
| multivitamin je napisal/a: |
Benetke so na tem zgradile image. Pa dobro sluzijo tam z golobi. Če jih češ fotkak plačaj masne pare. Pa jih nič kaj preveč ne moti kok pokakajo na Markoven trgu pa po celih Benetkah. multivitamin |
| pi.kica je napisal/a: |
| Jaz sem odkrila zelo učinkovit način odganjanja. Ker, če te ta golazen (na pol podgana) |
Prosim, vrnite se k temi, sicer bo tema zaklenjena.
moderator2A je morda katera od "prizadetih" (s strani golobov) pomislila, da bi za nasvet popvprašala na DOPPS (Društvo za opazovanje in preučevanje pric Slovenije). Se mi zdi, da bi v teh dveh dneh, kar potekajo tule gor bitke s polno luno in multivitaminom, že zdavnaj dobili vsaj kak pameten namig od strokovnjakov.
Sicer pa je nekaj informacij tudi tule (Google je bil priden):
http://www.slonep.net/gradimo/uvodna-stran/?view=vo
Prosim, če se ob vseh zgoraj navedenih ukrepih v tekstu pozorno prebere tudi zadnji odstavek teksta na povezavi. K upoštevanju tam zapisanega nas vse državljane RS zavezuje Zakon o zaščiti živali.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Marmorni kolač

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način