Pohorska omleta
Super ste! Smo pa pravkar dobili reklamo Intersporta, kjer so v akciji otroški rolerji Crazy Creek. Sem malo po netu gledala in jih kar hvalijo. A ima kdo od vas kakšne izkušnje z njimi?
AtinaNa tvojem mestu bi izkoristila priložnost in se še sama naučila rolati. Kot je napisala golubić, je za otroke prav zabavno in življenjsko, če se obenem z njimi uči tudi eden od staršev (ni treba, da so starši vedno vsevedni in profesionalci). Sama bi predlagala, da greste takoj na enoosne rolerje, ne komplicirajte z dvoosnimi. Tudi kotalkanje ni enako rolanju. Odločite se za eno in bo šlo, brez skrbi.
Kako pa v praksi poteka učenje? Predvidevam, da najprej morajo znati stati na rolerjih, dalje pa več ne vem :)
Jaz sem se enkrat že nekaj lotila, pa kaj več od 10 cm premika nisem prišla :)))
AtinaSamo citiram: 'Za začetek pojdite na travo, da otrok dobi občutek za ravnotežje in rolerje kot take. Med hojo in "tekom" po travi, morda na zemlji in drobnimi kamenčki bo šlo vedno bolje. Naj ti ne bo rolerjev bolj škoda kot kolen. Ko bo osvojil premik iz noge na nogo bo lažje. Osnovni korak naj vadi na travi. Dobil bo tudi občutek za ravnotežje.'
Sicer pa, če malo pogooglaš, najdeš napotkov za učenje rolanja... pa še tale tečaj rolanja za celo družino sem našla: http://www.migimal.si/index.php?option=com_content&
Obstaja tudi knjiga 'Šola rolanja'... pa filmčki na YouTube...
E fino, po travi bomo hodili, mogoče si res še jaz omislim, pa naj se mladička smejita, kako imata nerodno mamico :))) Pa v naši knjižnici imajo omenjeno knjigo, zdaj samo še rolerje rabimo :) No, pa ščitnike seveda (a mislite, da prodajajo kak srednjeveški oklep za velike posebno 'spretne' rolarje?) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo bili z crazy-creekom zelo zadovoljni . Imajo pa tudi ti gumeno zavoro .
BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Fini mini Bamboloni