Živjo ali kdo ve, kje bi prodajali večje količine masažnega olja oziroma, če kdo tukaj masira, kje ga kupuje, iščem nekaj v dobrem razmerju med ceno in količino?
Hvala
Lp Vesna
Živjo ali kdo ve, kje bi prodajali večje količine masažnega olja oziroma, če kdo tukaj masira, kje ga kupuje, iščem nekaj v dobrem razmerju med ceno in količino?
Hvala
Lp Vesna
31. mar 2009 12:02
Hm, včeraj sem bila na masaži, mi je maserka povedala, da olja nabavlja pri zastopniku ene slovenske kozmetične firme (Afrodita). Vprašaj v apotekah, kaj vse prodajajo, potem pa pokliči proizvajalce in se pozanimaj o zastopnikih, primerjaj cene in se odloči. Kaj po kolegi, ki se ukvarjajo s tem, oni bi ti tudi lahko kaj pametnega svetovali? Če se ukvarjaš z masažo, potem verejtno poznaš vsaj nekaj blagovnih znamk teh olj, o cenah pa ti bodo zastopniki z veseljem vse povedali, saj je vsakemu v interesu, da kaj proda.
Mamamia
mamamia
31. mar 2009 12:14
Ja, tam, kjer mene masirajo, imajo tudi v večjih embalažah maže od proizvajalca iz Rogaške. Ognjič
1. apr 2009 9:55
Hvala obema, bom povprašala, drugače pa ne poznam še nič, ker bistvu moj fant masira in tudi on je šele začel, tako da se še iščeva :)
1. apr 2009 13:01
Vesnal, če boš kupovala masažno olje v lekarnah je cena zelo visoka. Moj mož ima masažni salon in nabavlja olje (v večjih količinah) pri Aroma herbal d.o.o., Ljubljana, Aljaževa ul.24a. Pokliči jih na tel.št.01/5443856. Imajo pestro ponudbo in naročena olja pošljejo i po pošti. Če rabiš še kakšne podatke - piši na zasebno pošto. lp, Tadeja tadeja 13
1. apr 2009 13:11
Tudi jaz navijam za Aromo herbal - kupila sem si za domačo uporabo, po tem, ko sem bila na masaži z njihovimi izdelki v hotelu Vivat. Imajo pa tudi večja pakiranja.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Poke skleda z lososom