Poslovodno računovodstvo

pi.kica  

član od: 19.8.2007

sporočila: 75

tema odprta - 18. mar 2009 0:52 | ogledi: 2.223 | odgovori: 10

Ena NE- kulinarična tema ...

Ali pa tudi ne.... ker ko takole sedim za šolskimi knjigami, bi non-stop nekaj jedla, he he.

Imam problemček, zato se obračam na vas: iščem inštrukcije iz tega predmeta , za Ekonomsko fakulteto v Ljubljani, lokacija poučevanja tudi Lj ....

Vse ponudbe dobrodošle

blonda  

član od: 2.4.2007

sporočila: 2

18. mar 2009 5:56

iz kje pa si? ena moja prijateljica kar dosti inštuira računovodstvo. kdaj maš izpit? lp blonda

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

18. mar 2009 7:27

Največ informacij o tem, kdo inštruira, pa namigov za opravljanje izpita se dobi kar na lokaciji sami - na faksu. Tam so še vedno oglasne table, pa živi kontakti. Pa če preferiraš elektronske kontakte - hej, je masa študentskih forumov, ki so bolj primerni za tak info, kot pa je komjuniti amaterskih kuharjev. Vendelina jr.

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

18. mar 2009 8:50

Čao, pi.kica, sočustvujem s tabo, ker se mučiš s PR. Grozen predmet oz. večji problem je v politiki profesorice. Jaz sem k sreči že dala skozi.....vse izpite, čaka me samo še veliki finale. In sedaj imam čas, da se predajam kuharskim užitkom. Glede inštrukcij pa tudi jaz svetujem, da prečekiraš na faksu, ker je na oglasnih tablah veliko ponudb za inštrukcije, pa še malo na forum EF poglej. Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

18. mar 2009 8:56

Anomis, zakaj pa sočustvuješ? Saj to so vendar ene zadeve, ki jih mora vsak ekonomist poznati, če ima namen delovati v svoji stroki.

Ognjič

Vendelina jr.  

18. mar 2009 12:27

Ognjič, je pač tako, da ni kakega silnega haska mladini na faksu razlagati, da brez stvari, ki so jim najbolj smrdele na faksu, v življenju ne gre. Pa ne samo to, glavnino stvari, ki smo jih z gnusom delali na faksu, potem ogromnokrat predelujemo v poklicu in pri tem na eni točki celo najdemo eno posebno lepoto (jaz sem ravno včeraj nekaj umovala o posebnosti dolgoročnih AČR, je bila ena taka lepa diskusija)))) Se pa strinjam, brez razumevanja temeljev računovodstva ni ekonomije ne ekonomista. Vendelina jr.

Anomis  

18. mar 2009 13:16

Čao, no, tkole je - glih mladina, ki ji ni haska razlagati o teh zadevah nisem, ker imam že kar lep staž v finančnih vodah in zadeve kot so PR mi niso ravno tuje, pa tudi strinjam se, da vsak ekonomist mora imeti osnove iz vseh ekonomskih področij (čeprav težko verjamem, ko v svojem fohu srečam folk, ki ne zna izračunati obresti za neko obdobje....). Če preberet še stavek naprej, bo bolj jasno, kdot pozna način dela in ocenjevanja dotične profesorice, pa še toliko bolje. tako pač je, vsak faks ima med predmeti in profesorji kako "perlico" in v tem primeru je to to - vsaj za večino. Izjeme pa itak potrjujejo pravilo, kajne? Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)

Vendelina jr.  

18. mar 2009 14:20

Joj, da ne bo še tule perje letelo... A se strinjamo s tem, da se največ infotov o inštrukcijah dobi na faksu, da želimo kolegici, da zadevo naredi, da želimo kolegici Anomis, da diplomira in da želimo vsem veliko kvalitetnega seksa in ostale zabave...preden se tule še kdo začne cmerat, ker to bi bilo pa res preveč? Vendelina jr.

Anomis  

18. mar 2009 15:02

Čao, Vandelina, jst sem za. Itak me pa letenje pirja ne zanima,ker mi gre na živce..... Zdej grem pa domov na regrat in ful dobre šamrole ..... ta pa je kulinarična. Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)

*Alisha*  

član od: 7.11.2007

sporočila: 360

18. mar 2009 17:14

No pa še en predlog z moje strani- pejdi na prvi rok in potem na ogled izpita (če ne narediš) pa si zapiši kar pove profesorca... Lansko leto je dala potem 3/4 enakih vprašanj na naslednjem roku in si z lahkoto naredil *Alisha*

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

18. mar 2009 18:43

Še sanja se vam ne, kako zgleda, če nihče okoli vas ne ve, da je za vami kako posebno usposabljanje, ki ga naj ne bi imeli in naj ne bi razumeli.

Kolikor sem sovražila nepričakovano in dolgotrajno usposabljanje na področju računovodstva in bančnega poslovanja, toliko mi je potem še kako koristilo, ker so nekateri lisjaki bili prepričani, da o tem nimam pojma.

Vse koristi, je pa treba nekaj poguma, da zagrizneš v kislo jabolko. Bo pa zanseljivo šlo, sploh če je podprto s prakso. Držim pesti.

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti