Pozdrav vsem na kulinariki. Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z uživanjem top fibre. Baje zelo dobro vpliva na organizem, daje energijo...Ali jo je kdo že užival in kakšne so vaše izkušnje? Hvala vsem za odgovore.
linolina
Pozdrav vsem na kulinariki. Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z uživanjem top fibre. Baje zelo dobro vpliva na organizem, daje energijo...Ali jo je kdo že užival in kakšne so vaše izkušnje? Hvala vsem za odgovore.
linolina
17. mar 2009 22:22
Jaz ga bolj poznam kot zadevo za urejanje prebave, s katero si od časa do časa nisem na ti. Na tem področju pomaga, vsaj meni. Ostalim učinkom, katere navajajo na svoji strani, ne verjamem (če bereš, za kaj vse je zadeva dobra). No, pa poceni tudi ni tale špas.
Loni Makaroni
18. mar 2009 0:03
uživala sem ga za prebavo,pa tudi iz dejstva da zaužijemo premalo vlaknin,čepra jaz pojem veliko sadja in zelenjave.Učinkovito za prebavo,pa tudi dobro je .Zakaj bi kupovali drage jogurte,če si boljšo mešanico lahko pripraviš sam.Predvsem je bolj zdravo,vsaj ni toliko zaužitih dodatnih sladkorjevin E-jev. lp.Bojči bojči
1. apr 2009 15:11
ravno danes so imeli predavanje o tem in o top fibri....pa sem se spomnila tiste oddaje ki je bila enkrat tedensko...neki zdravilci so peljali nekaj ljudi z različnimi težavami na nekakšno osamitev in razstrupljanje in so jih basali z samo zelenjavo in sadjem potem so pa kazali kaj je prišlo ven iz njih.... se mi zdi da bi zadeva tudi znala tako delovati...ker kar je gospod povedal je popolnoma res... da pojemo premalo vlaknin in te zadeve res razstrupljajoin čistijo....probajmo pa bomo videliKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom