Viktorji

če bi se morali odločiti za eno možnost kaj bi bili rajši : slon ali sadež.pa lep pozdrav.

hmm

Tema viktorji? Nič od tega, raje zelenjava, se vsaj ne pači na vse pretege na tej, po mojem prepričanju, kulturni prireditvi.

Titta
ampak bolje je vodil oddajo jurij zrnec ,se spomnete."lejga unga tmle gre" jagodna pita
Spet ta Zrnec...ja saj je car ampak gledamo ga pa tudi že na vsakem koraku. Meni sta S&S zakon, samo poslušat je treba pa imasta super fore...ne vem,meni sta bila že lani všeč :) Roncolino
sem mislila da bo slabše... _kekec_
Jagodna pita se strinjam s tabo... Milži
Se kar strinjam z Roncolino :) Petya

Roncolino je napisal/a:
Spet ta Zrnec...ja saj je car ampak gledamo ga pa tudi že na vsakem koraku. Meni sta S&S zakon, samo poslušat je treba pa imasta super fore...ne vem,meni sta bila že lani všeč :) Roncolino

se v celoti strinjam z Roncolino.

Lijana

Joj, jaz sem pa pozabila gledat Slon in sadež sta bila lani super, upam, da je bilo letos podobno.

Atina

No, saj Zrnec je danes zaposlen z igranjem v Drami, tako da ga na podelitvi sploh ni.

Loni Makaroni

Enega od SS so pred leti slikali, ko je jedel   iz nosa, tako da

jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti