Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Zadnjič je v eni drugi debati tekla beseda o debelosti in postavilo se je vprašanje, ali je debelost bolezen ali ne. Seveda mi ni bilo treba ravno čakati na revijo Polet, da bi razblinila misterij debelosti. Danes je v tej reviji članek o debelosti in posledicah le te. Seveda se takoj zdrzne vsaka ženska, ki ima par kilc preveč. To je pač v naših genih, tu ni pomoči. Vseeno pa je treba čim več vedeti tudi o tej nadlogi, ki lahko preide v velik problem. Ni ravno treba šteti kalorije, je pa treba imeti v mislih vsak dan, da jemo uravnoteženo. Pregreha je seveda dovoljena, dokler je le pregreha in ne navada.
Toliko sem hotela dodati v "pravi" temi. Ker tudi sama nisem imuna na te nesrečne maščobne celice. ![]()
![]()
naor
A ni lepše videti žensko s kakšno kilco preveč, saj smo zato brez gubic in z gladko žametno kožo![]()
Trdim in ostanem pri svojem, ni potrebno se strogo držati, le večerje spustiti in na hitro hojo vsak večer.
Uspeh ne bo izostal!
Naor, dobro temo si privlekla na dan, branje bo sila zanimivo, že čutim v kosteh![]()
Res je bolje videti žensko/moškega s kakšno kilco preveč kot premalo. Ne pozabite pa, da je najbolje videti človeka, ki nima nobene kilce preveč ne premalo.
Anamarija, samo upam, da ne bo perje letelo, vse ostalo bo ok. ![]()
![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)