Hot dog v listnatem testu
| miele je napisal/a: |
| Ajoj,folk zdej pa res vidim,kako ste nesramni,če gdo napiše svoj komentar,kar se tega Goretex tiče itd.DEREKT SE NORCA DELATE IZ MENE!!SRAM VAS NAJ BO VSE,KI STE,PAMETNE KOT KAMENJE KI CVETI!!!! |
Daj, miele, umiri se in nehaj kričati, lepo prosim, no. Si pač toliko 10x omenil in hvalil tvojo znamko (ki je, mimogrede še tvoj nick), da se tega pač ne da pozabiti. In - še to te proosim, da ne ŽALIŠ kar vseh nas po vrsti.... Kriterija, kdaj je faušija mal preveč men metana pač nisi navedel..........
Ja, če ti tega nae zanaša, tvoj zapis je bil res hvala znamki stroja, ne stoju kot takemu, ki delo opravi. Očitno nisem samo jaz tako zaznala in razumela.
Spoštovani Miele!
Ker imam trenutno malce preveč prostega časa - beri sem na bolniški, imam čas za pisanje neumnosti. Predlagam ti, da se zapreš v svoj toliko opevan pralni stroj, vklopiš najvišjo možno cenitrifugo in si preliuftaš svojo glavo, če sploh imaš v njej kako malenkost vredno luftanja, če pa slučajno je, ne pozabi vklopiti programa za občutljivo perilo, samo potem bodi previden, ker se navadno občutljivo perilo in maksimalna centrifuga medsebojno izključujeta. No, ko boš končal s temi programi, pa se še impregniraj, da bo za nekaj časa mir na kulinariki. Aja, pa še mojo goretex jakno ti pošljem za zraven, upam, da bo tako končno konec vzela in si bom lahko omislila drugo.
BTW, nimamo Gorenje pralnega stroja in če nam dotični, katerega imamo, crkne (se lahko zgodi, kot lahko crkne tudi opevani Miele stroj), imamo 7letno garancijo, tako da nas ne bo pobralo, če ga bo treba popraviti. In glede na to, da ima Miele servisno službo, se tudi njihova mašinerija kvari. Torej ne kliči hudiča. "Dobrota" se vsa povrne. In to večkratno.
PS Verjamem, da tvoj pralni stroj ni blesav, problem je v njegovem lastniku, tukaj pa na žalost noben servis ne more pomagati.
Loni MakaroniJoj, še nekaj sem pozabila, glede na prvotno poslanstvo kulslo je zanimivo, da v vsem času, odkar si prijavljen na kulslo, še nisi uspel napisati česa drugega kot samo delati reklamo svojemu nicku v raznoraznih gospodinjskih temah. Fant, kdaj pa misliš ti ob vsej tej sodobni tehniki začeti še kaj kuhati?
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Svedri s parmezanovo kremo